Wow!!

Det känns så härligt! Så skönt att jag äntligen tog itu med detta och att det nu är klart.

Jag tog i våras beslutet om att korrigera mina sneda framtänder – som blev sneda efter att jag som liten slog in framtänderna så de åkte upp i tandköttet.

Folktandvården sa att det var flera månaders väntetid innan jag skulle få träffa en specialist och efter det skulle jag behöva en permanent tandställning i cirka ett år. Hur spännande lät det då?,..

Kontaktade min gamla tandläkare i Kungälv som kunde ge mig en tid redan ett par dagar efter att vi flyttat till Kungälv. Gjorde en första undersökning, avtryck och efter ett par veckor kom den tandställning jag skulle behöva använda cirka 17 timmar per dygn i cirka 8-16 veckor framåt.

Nu såhär 12 veckor senare är det klart och jag är såå nöjd!! Har som sagt velat korrigera det länge men nu när jag ser bilder blir jag förvånad över hur sneda de faktiskt var.

Är otroligt glad över att jag investerade i detta!img1441606828580

4 reaktioner på ”Wow!!

    1. Tack =) 13.000 kr kostade det och jag går hos Tandvårdsgruppen i Kungälv. Gick hos dem när vi bodde i Kungälv senast också och de är så himla professionella.
      Kram

    1. Haha, ja nu i efterhand känns det heltokigt. Bilderna visar verkligen hur sneda de var men bevisligen bara ett skönhetsfel som inte generat tandställning i yngre ålder. Skönt att det gick att korrigera så enkelt ändå 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.