Wokpanna och köksredskap

Idag, ÄNTLIGEN, kom en del av det jag beställde för rätt länge sedan nu! Pannkakspalett, stekspadar, pastaskedar och en wokpanna =)
Lustigt hur jag alltid lyckas hitta sidor med otroligt lång leveranstid. Denna sidan där jag direkt fick en orderbekräftelse där det bland annat stod att om en vara inte finns inne så hör de av sig direkt. 
Hörde någon av sig tror ni??
Nej… Tillslut skickade Rickard ett mail och efter ett tag ringde han. Fick då reda på att allt inte fanns inne och de frågade om vi ville vänta. Eftersom vi fått ett bra pris ville vi ändå vänta men när vi härom dagen fick ett mail om att en del av sakerna skulle dröja till vecka 28 så började vi tröttna. 
Idag kom i alla fall leveransen med det som de hade inne! Tänk vilka nöjda kunder de haft om de bara hört av sig med en gång, skickat ut det de hade direkt och från början meddelat när resten skulle kommit in.
Nu har de istället mindre nöjda kunder som valde att avbeställa allt som de ännu inte hade hemma och beställde det från ett annat ställe idag. Ett ställe jag vet har snabb leverans!
I vilket fall så har vi nu i alla fall nya köksredskap och kan rensa ut ännu mer cancerframkallande produkter ur lådorna!

2 reaktioner på ”Wokpanna och köksredskap

  1. Söker dessa odugliga företag sig till er?
    Otroligt störande så klart!
    FIna grejer. Här hemma försöker vi också plastbanta.

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.