VIP-utskick från RFSU & Reddville

Fick i veckan hem ett VIP-paket från Reddville & RFSU!

IMG_0152

RFSU:s siffror visar att 8 av 10 kvinnor någon gång har haft problem med underlivsbesvär. Det är inte alltid man vet vad som krävs för att underlivet ska må så bra som möjligt, men med RFSU:s hjälp så får man både kunskap – och produkter! I detta utskick ingick fyra produkter som kommer att förebygga problem och ta hand om underlivet.

IMG_0153
 
Daily Balance är RFSU:s dubbelverkande intimtvätt, som både skonsamt rengör och bevarar en optimal intimflora samt motverkar besvärande lukt med sin ”odour block” formula.
Active Balance är en vaginaltablett som på ett helt naturligt sätt behandlar och förebygger svampinfektion och kan användas både som behandlande kur och i förebyggande syfte.
Med i utskicket fanns även RFSU:s pH-reglerande mjölksyregel Natural Balance som behandlar och förebygger bakteriell obalans samt Soft Balance som är en vårdande intimcreme som lindrar torrhet och irritation

 Just nu får DU ett riktigt bra erbjudande på RFSU:s intimvårdsserie om du köper produkterna på Kronans Apotek! Till och med 14 oktober är det 20% rabatt på alla produkter i RFSU:s intimvårdsserie på Kronans Apotek.

Reddville ger dig gratis tamponger hela vägen hem! Tack vare deras samarbetspartners kan de ge dig gratis tamponger och de är stolta över att ha skapat Reddville tillsammans med våra medlemmar. Äntligen ett tampongföretag av kvinnor för kvinnor! Så gör som 70.000 kvinnor och registrera dig redan idag på Reddville!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.