Vinst från Bonti of Sweden

Upptäckte häromdagen att jag den 19e september förra året fått ett meddelande på facebook från en tjej som vunnit en tävling som Bonti of Sweden haft på sin facebook sida. Hon skrev att även jag vunnit och ville bara göra mig uppmärksam på det eftersom de efterfrågat min adress. Gick in på Bonti:s sida och såg mycket riktigt att det stod mitt namn…. Lite dumt att se det 3 månader för sent bara…

Skickade i alla fall iväg ett mail till Bonti och fick igår svar där de skrev att det var bra att jag hört av mig och att de skulle skicka vinsten inom kort. 

Idag fick jag en sms-avi och funderade först på vad det kunde vara eftersom jag inte visste att jag beställt något som skulle levereras med DHL. Tänkte sedan att det kunde vara vinsten men vågade inte riktigt hoppas… Lycklig blev jag när jag hämtat paketet, såg att det var från Bonti och fick packat upp det här hemma. 
Vinsten var en goodiebag från Sophie the giraffe och innehöll en söt påse, en giraff som piper när man trycker på magen, en bitleksak i naturgummi och en till bitleksak:

Tristan älskade bitleksaken i naturgummi och bet och lekte med den länge:

Pipleksaken ville Tindra testa och den pep ett par gånger men sedan slutade den pipa och den pyser bara luft nu. Har kontaktat Bonti, men de är på mässa i veckan, och hoppas att jag kan skicka tillbaka den defekta och få en ny.

En reaktion på ”Vinst från Bonti of Sweden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.