Vinn Sylvanian Families Snöskoter

Sommaren är förbi sedan ett tag tillbaka och snart är är vintern här. Snart är det dags för den dagliga julkalendern och sedan julafton. Förhoppningsvis får vi snö till jul! Men det är ju tur att det inte behöver vara snö ute för att Sylvanian Families ska åka snöskoter – och nu har DU chansen att vinna en!


Vinst: Sylvanian Families Snöskoter (figurerna medföljer)

Tävlingsregler:
* Besvara frågan: Vad tycker du bäst om med vintern?

* Dela tävlingen på Facebook alternativt (om du ej har facebook) skicka mail till fem personer och lägg larsensliv@gmail.com i kopia

Lämna en kommentar med svar på frågan samt ditt facebooknamn (namn om du mailat). 

Tävlingen avslutas 17 november klockan 20.00
Lycka till!

9 reaktioner på ”Vinn Sylvanian Families Snöskoter

 1. Hmm, det jag gillar bäst med vintern måste ändå att vara att få se lyckan i barnens ögon när första snön faller – och såklart pirret som är i deras magar när julafton närmar sig, underbart! <3

  Jag delar på FB (Carolina Åhsberg)

 2. Jag är gärna med och tävlar, och det allra bästa med vintern måste ju trots allt vara när jag och dottern är ute och leker i snön. Åka pulka, snowracer eller på en svart säck det är alltid lika roligt. Vi bygger snögubbar, snöhästar, sköldpaddor och snölyktor i snön och avslutar det hela med varm oboy och mackor inne i värmen efter timmar av lek där ute i kylan.

  Har delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 3. Hade du frågat mig för ett år sen så hade jag haft svårt att hitta något positivt ALLS med vintern – eftersom jag avskydde att vara ute. Dels fanns inga passande kläder till mig (drog storlek 58/60 och ja… hur mycket praktiska vinterkläder finns i den storleken?). Men nu så… jag toklängtar till vintern… till snö och allt vad det innebär.
  Bäst… eller det jag längtar mest efter. Det är att få klä mig varmt och packa bilen full med ungar, varm choklad, nybakade bullar och färska mackor – och dra iväg… Sen få kränga på mig ett par skridskor för första gången på säkert 10 år och leva rövare på isen tillsammans med barnen! DET min vän, det är något jag verkligen längtar efter att få göra!!

  Delar tävlingen på facebook (Annika Nilsson Pettersson)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.