Vinn solkräm från Rosenserien

För lite drygt en vecka sedan skrev jag om Rosenseriens Solkräm med karoten som är gjord av 100% naturligt innehåll (läs här)! Nu har jag glädjen att meddela att även du, du, du, du och du har möjlighet att vinna denna solkräm. Ja precis, du läste rätt – hela fem vinnare!

Solkrämen är svensktillverkad, ekologisk och miljömärkt med Svanen. Solkrämen har ett fysikaliskt solskydd utan nanopartiklar och kemiska filter. Den ska vårda, skydda och återfukta, vilket ger mjuk hud och en snygg och varaktig färg. Solkrämens bas är gjord av vårdande, rättvisemärkt aloe vera och skyddande havtornsolja. Dessutom innehåller den karoten som stimulerar pigmentbildning.

IMG_1471

Vinst: Fem vinnare vinner varsin Solkräm med karoten från Rosenserien.

Tävlingsregler:
Dela detta inlägg på Facebook. Lämna en kommentar här på bloggen med delningslänken alternativt ditt Facebooknamn och berätta varför just DU ska vinna.

Tävlingen avslutas 8 maj klockan 20:00
Lycka till!

22 reaktioner på ”Vinn solkräm från Rosenserien

 1. Delar På fb
  Jag är ständigt blek. Kan inte bli brun. Men väldigt röd! Tycker det är viktigt. Görviktigt att smörja in sig. Visa barnen att man ska göra det. Den här serien har jag aldrig testat men det låter grymt aTT det är 100% karoten

 2. Delat på FB och det är klart att just jag ska vinna, bara det bästa till min hud ska det vara!

 3. Hej
  Har delat på Facebook här:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=828756027171615&id=100001116750361&fs=1&ref=m_notif&notif_t=close_friend_activity

  Jag har rosacea och måste använda solskyddskräm varje dag, speciellt under sommaren. Annars blossar rosacean upp riktigt illa.
  Nackdelen för mig är att det är så mycket konstigt i solskyddskrämerna attjag inte tål dom. Utan rosacean blossar upp.
  Så denna vore ju underbar att få testa, kanske det är min räddare i nöden för att skydda min hy 🙂

  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 4. Skulle behöva ett säkert o naturligt solskydd efter att ha genomgått en tuff cellgifts o strålbehandling mot cancer.Jag är rekomenderad att hålla mej i skuggan men med busiga o badtokiga barn så måste jag få vara med o plaska i poolen o gå längst med stranden o leta ilandflutna sjörövarskatter.Ja solen den värmer o får en att må gott o jag glömmer bort min oro över framtiden o tankar på min egen död o begravning.Sol o sommar jagar bort spökena o de negativa tankarna.Som åretruntboende på Öland som är i grunden annorlunda men också solen o vindarnas ö.Ja min papperstunna o torra hud längtar efter fukt o mjukhet o ett skydd mot solens strålar.Önskar alla tävlande o dej all lycka o en grön o solig sommar..kram.

 5. Sol är härligt på alla vis men huden ska man vara rädd om samtidigt som man vill vara rädd om både sig själv och naturen. Solskydd med tranbärsdoft och innehålls som karoten, omega 3 och aloe vera låter som ett härligt vårskydd för min hud.

  Glömde skriva Anna Larsson på FB

 6. Sol är härligt på alla vis men huden ska man vara rädd om samtidigt som man vill vara rädd om både sig själv och naturen. Solskydd med tranbärsdoft och innehålls som karoten, omega 3 och aloe vera låter som ett härligt vårskydd för min hud.

 7. På kolonilotten är det krav att ha på sig solskyddskräm !!!
  Självklart är jag nyfiken på Rosenseriens =)

  Hedda jansdotter på fb

 8. Hejsan !

  Bra med ekologisk solkräm. Väldigt intressant. Skulle gärna vilja prova.Försöker sträva efter mer & mer ekologisk. Man mår bra både kroppen och samvetet när man vet att det är köpt med miljön i samvete. Åker snart till solen så denna solkräm vore fint att få packa ner i väskan. / Vänligen Marie

  Gillar & Delar på FB Marie Krantz

  ( Se länk nedan )

  https://www.facebook.com/marie.krantz.334

  .

 9. Å gillar & delat bland alla mina vänner
  Hoppas vinna jag är en rödhårig som bränner sig i grund och botten

 10. Hejsan !
  Man ska vara försiktig med sin *födslokostym* och behandla den väl <3 Det skulle vara ljuvligt att vinna denna 🙂
  Delar på FB och hoppas !
  Ha en fortsatt fin vecka,
  kram 🙂

 11. Jag skulle bli jätteglad om jag en solkräm från Rosenserien för att jag är nyfiken på att testa den och självklart är jag mån om min hy så den inte blir solbränd 🙂
  Delat på Facebook med namnet ( Lydia Sleyman )

 12. man ska vara försiktig så man inte bränner sig så jag hoppas på tur <3 Gillar o delar på fb 🙂

 13. Det är ju dags nu så jag hoppas få prova detta märke tror att det är jättebra!
  Gillar naturligt, perfekt. delar på FB Maud Lindberg

 14. jag har delat på fb (alexandra dahlberg)

  Jag skulle vilja vinna för jag vill skydda min hud med det bästa. Inte vill jag skydda mig med sådant som förgiftar mig eller skadar mig lika mycket som solen gör.

  Hoppas att jag har turen på min sida 🙂

 15. har delat offentligt på fb

  Älskar sommaren men har ett problem, jag blir alltid röd och bränner mig mycket snabbt. Att denna är ekologisk är ett stort plus och rosenseriens produkter är bland mina favoriter

 16. Klart jag vill vara med i utlottningen av prima solskyddsprodukter det kommer det gå åt i sommar 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Hoppas på att bli lagom solkysst inte bränd!! 🙂

 17. Har delat på fb – Lotta Claesson fd Wiberg

  Försöker köpa så mycket ekologiskt som möjligt men just krämer och dylikt är svårt att hitta. Vore kul att prova en ekologisk solkräm!
  Är det dessutom karoten i som ger lite färg blir det extra intressant. Mina vita ben behöver all hjälp de kan få! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.