Vinn Play-Doh

I samarbete med Play-Doh har jag fått äran att tävla ut ett fantastiskt paket med modellvax. Vinnaren får möjlighet att släppa loss fantasin och rulla, linda, pynta, skära, klämma, mosa och forma. Fantastiskt roligt! 

IMG_3010

Vinst: Play-Doh Essential Starter Set, Play-Doh 4-pack och  Play-Doh 10 pack (se bilden ovan)

Tävlingsregler:
Besvara frågan: Hur många burkar med Play-Doh får vinnaren (notera att det även finns burkar i startkitet)?
Vem skulle du vilja ge detta Play-Doh paket till – motivera.

Dela gärna tävlingen – inget krav dock.

Tävlingen avslutas 31 oktober klockan 20:00.
Lycka till!

26 reaktioner på ”Vinn Play-Doh

 1. 18 burkar innehåller paketet. Detta skulle va mkt uppskattat då mina barnbarn ofta kommer på besök. Behöver något nytt o roligt de kan sysselsättas med, håller tummarna!

 2. 18 burkar får vinnaren vilket skulle vara helt toppen för vår pysslande treåring. Han skulle helt säkert göra fina julklappar åt alla i familjen!

 3. Vinnaren får hela 18 burkar
  Sonen kommer garanterat att forma poliser och skurkar
  Även hajar, elefanter och annat kul
  Oh va jag önskar att få ge honom detta i jul

 4. Svar: 18 burkar!
  Jag skulle vilja ge det till mitt gudbarn, alltid när hon kommer hit säger hon bara lera och vill att jag ska göra någon trolldeg. Hon kan sitta väldigt länge och leka & göra figurer! Hon hade blivit super glad för detta setet!

 5. Detta skulle bli en fin fin julklapp till min goa tös som älskar att dega, pyssla och släppa fantasin lös!

  Svar 18 burkar!

 6. 18 st

  Jag skulle ge vinsten till våra två äldsta döttrar, så vi kan dega, göra gubbar, grisar, hjärtan och massor med andra roliga figurer. Deras lillasyster på en månad tar mycket av min tid just nu, så när hon väl sover vill jag göra roliga saker med hennes storasystrar

 7. Tillägg till mitt tidigare svar – glömde svara på tävlingsfrågan = 18 st.
  Önskar vinna detta Play Doh – Kit ! Perfekt när barnbarnen är på besök och är lite ”pysslings -sjuka”! Även perfekt för mig själv som har ont i lederna ! Toppenbra träning för fingrarna !

 8. Önskar vinna detta Play Doh – kit !
  Perfekt när barnbarnen är på besök och är lite ”pysslings-sjuka”!! Även perfekt för mig själv som har ont i lederna – toppenbra träning för fingrarna !!

 9. Jag skulle verkligen vilja ge detta till mina systerbarn. De är 7 stycken totalt där 5 av dem skulle älska detta. Som moster är allt jag vill att leka med dem och få dem att må bra. När vi målar och pysslar tillsammans får både dem och jag extra guldkant i vardagen. Vi ses inte så ofta då de bor en bit bort och jag är en student. Detta skulle vara perfekt när vi ses till jul. Älskar dem så.

 10. Hej!

  Svar: 18 st burkar.

  Motivering: Play-Doh när lek och kreativitet är som bäst! Det trivs jag och lilla W med mest.
  Tänk att få överraska med lite nytt och busigt,
  perfekt för november när t blir lite mysigt.

  Ha en fortsatt fin höst!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 11. 18 burkar.
  Detta skulle mitt lilla barnbarn få. Hon älskar att skapa med Play Doh. Detta är ett pedagogiskt och kreativt sätt att leka på och fantasin får verkligen utlopp.

 12. svar: 18 st

  Jag skulle vilja ge detta till mina bar så de har något att göra på kvällarna. För de vill göra så mycket men de tröttnar fort med det andra. Kanske detta får dem att vilja hålla på med mer.

 13. 18 st burkar finns det,har 4 sugna barnbar
  som gillar att pyssla med Play Doh,har en massa kuliga saker kvar sedan jag var dagmamma för 15 år sedan
  som man kan göra gubbar och annat kul i leran.

 14. Hej!
  18 härliga burkar som jag hoppas få använda ihop med barnbarnet Vidar.
  Helt nytt för honom men han älskar att klämma och greja så jag tror han kommer storgilla detta! Delar vidare på fb i mitt namn Camilla Milla Bergström ?

 15. Svaret är 18 burkar.
  Jag bor precis vid ett flyktingboende där det finns många barn som behöver en hel del leksaker. Detta skulle bli en fin och uppskattad present till dem <3

  Delar tävlingen på min FB-sidahttps://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/894789527264604

  Håller tummarna

 16. Jag är jättegärna med och tävlar om denna fina vinst. Svaret är 18 burkar. Vill gärna vinna för att kunna ge detta till mitt barnbarn Hugo, han älskar att pyssla, men just lera har han ingen. Detta skulle vi kunna roa oss länge med och många gånger.

 17. 18 burkar innehåller hela paketet! Skulle ge det till min brors son på julafton, inte i julklapp utan i födelsedagspresent då han har prickat in å fylla år då oxå! ?

 18. Hej!
  18 burkar med Play-Doh får vinnaren.
  Underbart!
  Detta vore så kul för mkn systerson att leka med. Skulle kunna leka med honom när han och hans mamma kommer hem på besök till jul ♡
  En rolig och bra lek och förberedelse inför när han blir äldre och jag tänkte lära honom skapa i lera som jag brukar göra.
  Ha en underbar vecka!
  Mvh Malin Svensk Björck

 19. Vinnaren får 18 burkar!
  Jag skulle ge paketet till min 6-åriga bonusson så vi skulle kunna spendera många kreativa timmar tillsammans i höstmörkret.

 20. 18 burkar. Ett riktigt lyxpaket som jag önskar ge till min son. Vi skulle bjuda in till play doh kalas här hemma och det skulle verkligen räcka till alla med så mycket olika play doh. Älskar kreativa lekar där alla kan vara med.

 21. 18 burkar! Wow vilken vinst!!
  Jag skulle så gärna vilja ge detta paket till min lilla Stellis. Hon fyller snart 4år och ÄLSKAR verkligen Play-Doh. Där kan hon använda fantasin och skapa helt fantastiska saker. Bäst av allt är nog att hon kan få med sina syskon i leken och helt plötsligt sitter vi hela familjen och leker tillsammans 🙂

 22. 18 burkar..
  himla mysigt och vinna detta till hösten nu, det blir fler hemma kvällar och detta släpper loss fantasin hos dom små här hemma 🙂 eftersom mina systrar har så många barn brukar det vara jag som planerar och håller i pysselkvällar, barnen brukar få sitta runt vardagsrumsbordet när en låda pyssel dukas fram, vi brukar även hjälpas åt o baka nå gott till träffarna 🙂

 23. WOOOW!! Vilken härlig tävling, mina grabbar Elliot & Matias älskar att leka med Play-Doh
  och faktum är att det gör jag också 😉
  Det finns totalt 14 stycken burkar med Play-Doh i vinnarpaketet, detta skulle vi har roligt med länge alla 3 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.