Vinn naturlig hudvård för män

För ett tag sedan skrev jag om att Rosenserien nu erbjuder en produktserie anpassad efter mannens behov och hud (läs här). Min make blev så glad över att äntligen få en egen eko-produkt på duschhyllan och nu har jag fått förmånen att låta även era män/bröder/pappor/vänner få testa dessa otroligt stilrena och ekologiska produkter!

naturlighudvard

Vinst:
Två personer vinner varsitt paket med Shampoo for Hair and Body for Men och Deodorant for Men från Rosenserien (till ett värde av 385 kr per paket).

Tävlingsregler:
Dela tävlingen på Facebook. Lämna en kommentar med ditt Facebooknamn alternativt delningslänken och motivera varför just du ska vinna.

Tävlingen avslutas 24 oktober 2014 klockan 20:00
Lycka till!

8 reaktioner på ”Vinn naturlig hudvård för män

 1. Åh detta vill jag verkligen vinna. Har delat tävlingen på facebook, liselotte andersson. Skulle vara roligt att vinna detta och låta min 17-åriga son testa dessa eko produkter. Han har lite problem med sin hårbotten, och jag tror att det är bäst med så naturliga produkter som möjligt. Mvh Liselotte

 2. Har relativt nyligen fått upp ögonen för eko – mycket tack vare dig och din blogg! Önskar vinna för att få testa nya produkter – kanske blir det nya favoriter hemma i badrummet!

  //FredrikO

 3. Jag vill vinna till min fantastiska pappa som alltid ställer upp för oss! Han passar barn, fixar med bilen och rycker ut i vått och torrt. Jag är rädd om honom och vill såklart att han ska ha bra grejer. Dessutom har har psoriasis och jag tror därför det är ännu viktigare än annars att ha produkter med snälla ingredienser.

  Jag delar på facebook https://www.facebook.com/kim.falkenstrom

 4. Vill gärna vinna farsdagspresent till mannen min ❤️ Så schysst med eko även till honom! Hittills har det bara blivit till mig och barnen, så det är väl hög tid att även han får vara ekofin

 5. Hade ju varit en perfekt farsdag-present till en hårt arbetandes och husbyggande tvåbarnspappa som liksom jag tycker det är viktigt med ekologiska produkter och inte vill använda massa kemikalier!

  Delar tävlingen på fb, maria mattson.

  Mvh Maria

 6. Jag skulle vilja vinna detta åt min älskade sambo. Det är helt omöjligt att få honom att smörja in ansiktet, han vill inte gärna använda mina produkter, kanske känns de för kvinnliga i doft och utseende? Jag tror att det skulle vara mycket lättare om han hade sina egna produkter, framtagna för just män!
  Jag heter Daphne Alice på facebook och har självklart gillat och delat tävlingen!
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100007729547643&fref=ts

 7. Hej!
  Jag är jättegärna med i din underbara tävling.
  Min sambo han jobbar natt och sliter för två, Han prioriterar min familj i första hand och unnar nästan aldrig nånting till sig själv. Han börjar klaga att hans hy börjar bli torr och glåmig. Så därför hoppas jag av hela mitt hjärta att jag denna vinst får vinna till en trött och utsliten sambo.
  Delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 8. Min man har aldrig testat ekologisk hudvård trots att jag talar mig varm för det. Skulle vara toppen om han får testa så han också lvertygas om dess fördellar!

  Delar som jessica sundberg1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.