Vinn klädlåda!

Närproducerade kläder som är tillverkade av vuxna med bra arbetsvillkor och en lön som går att leva på – visst låter det bra?! Jag syftar förstås på Martin och Millan som till hösten även kommer att tillverka kläder av svensktillverkade tyger som är GOTS certifierade och helt ekologiska! Spännande va?!

Det bästa av allt är att just DU nu har chansen att vinna en klädlåda med kläder från Martin och Millan, till ett värde av 500 kr.

klädlådaVinst: Klädlåda från Martin och Millan, till ett värde av 500 kr. Du kan välja mellan storlekarna 50,60,70,80,90,100,110,120,130,140 .

Tävlingsvillkor: Dela detta tävlingsinlägg på din Facebooksida. Lämna en kommentar med ditt Facebooknamn samt skriv en kort motivering om till vem och varför du önskar vinna detta klädpaket.

Tävlingen avslutas 7 september klockan 20:00
Lycka till!

16 reaktioner på ”Vinn klädlåda!

 1. Jag vill förgylla en prinsessas dag med det bästa hon vet, att när hon minst anar det få ett överraskningspaket! I det ska det ju helst då ligga lite fina kläder, önskvärt vore ju ett ombyte för varje tillfälle och väder! 😉 😀 Hon skulle med lyckligt tindrande ögon skåda, plaggen hon plockar upp ur Martin & Millans ekologiska och fina klädlåda! <3

  Jag delar tävlingen på min sida och håller tummarna hårt!
  https://www.facebook.com/annajonssonsmail/posts/699055900182691

 2. Jag har delat tävlingen offentligt på Facebook: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10152636149891628

  Jag är en ensamstående mamma på heltid och har varit det sen graviditetens start, nu är min son 6 ½ år. Just nu så växer han som ogräs och tyvärr så fick jag en dålig lön tack vare sjukdom och inte en hel arbetsmånad, samt att höstkläder till sonen skulle inhandlas. Så det skulle verkligen sitta bra med denna vinst! Håller både tummar och tår nu!

 3. Trevlig tävling! Jag är gärna med. Jag blev både farmor och mormor samma år även om jag ännu inte fyllt 50 och jag gillar att skämma bort de små liven och håller tummarna för att det blir jag som kan vinna kläder i storlek 90. Jag har delat på FB under mitt namn ovan. Glada hälsningar Jennya

 4. Hej!
  Jag har delat på fb i namnet Camilla Sandmark.
  Jag skulle vilja vinna en låda i stl 140 till en liten tjej som jag är personlig assistent åt. Hon älskar att vara ute och göra bus, men ibland händer det att olyckan är framme, så det går åt en hel del ombyten!

 5. Delat pä fb, nathalié eriksdotter teodorson! Har ingen dator så kan inte kopiera länken t inlägget för att visa men bara söka på mitt namn så ser du :).

  Skulle gärna vilja vinna storlek 90. Jag har blivit ensamstående med dottern och jag har varit en sån som undrat hur man inte kan få pengarna att räcka till när man är ensamstående. Nu har jag fått känna på det. Det är absolut inte roligt ich jag beundrar alla som har barn ich särskilt de som är ensamstående som klarar sig så bra!

  Har fått köpa begagnade kläder t dottern och inget fel med det, men skulle så gärna vilja ha nya kläder t henne. Det går åt en del då hon även går på dagis.

  Vore jätteroligt att vinna detta ich sen får hennes kusin ärva när hon växt ur det. Håller tummarna!

  Mvh
  Nathalie

 6. Jag vill väldigt gärna vara med! Barnen växer så det knakar och jag tycker att mycket blivit för litet under sommaren. Eftersom båda sönerna är i behov av kläder går strl 110 eller 92 fint 🙂

  Kul iaf att ha fått upp ögonen för ett nytt märke med eko-kläder. Det gillar jag!

  Jag har delat tävlingen här https://www.facebook.com/kim.falkenstrom

 7. Har delat på fb som Hanna Andersson

  Jag skulle vilja vinna ett klädpaket i str 80 till min yngste son som sällan får egna nya kläder utan oftast får ärva sina kläder efter sina syskon

 8. Vilket bra företag! Så borde det ju vara överallt… Jag hoppas vinna ett paket till min stora grabb i storlek 120. Skulle bli en fin 4-årspresent eftersom han tycker det är så kul att få nya kläder!

  Delar på fb, maria mattson.

  Mvh Maria

 9. Jag delar på facebook. 🙂 ett paket i antingen storlek 110 eller 130 är lika välkommet då båda barnen vuxit kolossalt mycket i vår och sommar! 🙂
  Håller tummarna!
  Kram

 10. Har delat som Jessica Olofsson på Facebook.

  Vill väldigt gärna vinna till min son med storlek 120. Jag pluggar igen och vet att det kommer att bli tufft så lite extra till den bästa jag har vore mer än välkommet.

 11. Jag är gärna med och tävlar. Om jag vann skulle jag välja att ge ett paket till min stora kille, Vilgot. Han har det tufft nu med mycket känslor och funderingar så det skulle jag verkligen vilja ge honom. <3 Storlek 110 är det som han nu börjar använda.
  Nu håller jag tummar och tår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.