Vinn kit från Rosenserien

Som jag skrev förra veckan (läs här)så glömmer man ofta bort att ta hand om sig själv! Ofta går barnen, jobbet och familjelivet före och när man väl unnar sig själv lite tid har man så är klockan så mycket att det är dags att gå och lägga sig. Duscha är ju dock något alla gör och varför då inte passa på att ta en lite, lite längre dusch för att få tid att använda en peelingkräm för ansiktet samt en kroppspeeling och efter duschen smörja in sig med jojobaolja?! Underbart! Jag har nu möjlighet att låta en av er få ta hand om er med produkter från Rosenserien!

tävlingRosenserien

Vinst: Jojobaolja, Kroppspeeling & Peelingkräm (värde 827 kr)

Tävlingsregler: Dela tävlingen på Facebook. Lämna en kommentar med ditt Facebook-namn alternativt delningslänken och ge ett tips på hur man enkelt kan ta hand om sig själv i en stressig vardag.

Tävlingen avslutas 17 juli klockan 20:00
Lycka till!

19 reaktioner på ”Vinn kit från Rosenserien

 1. Att få tid över för sig själv är inte det lättaste i en stressig vardag, men de dagliga rutinerna hjälper både mig och barnen…Samma tid för läggdags varje kväll, kläder framplockade på kvällen om det är dagis eller skola och maten planerad för veckan… Det låter präktigt och kanske lite ospontant men då får jag tid både för mig själv och tillsammans med maken

  Har delat här:
  https://www.facebook.com/ruth.axelsson.1/posts/430320927108328

 2. Jag brukar återhämta mig lite med en liten kort vilostund om tid finns i ca 40 minuter, så blir man piggare och orkar mer under resten av kvällen.
  Att få en kort massage av en partner kan vara toppen för kroppen,som gör att man slappnar av och mår bättre.Att jobba med händerna genom trädgårdsarbete (utan krav på en perfekt trädgård ) eller att hålla på med keramik eller göra egna smycken kan vara rogivande.Kräver ett fokus och att man är kreativ,jag tycker att det är väldigt avslappnande.Har man barn kan de få vara med.

 3. Hej!

  Jag delar som Anna Vland. 🙂

  Det är en svår fråga att besvara eftersom jag tycker att tiden rinner iväg, snabbare varje dag. Det dåliga samvetet gnager, stressen över att inte hinna njuta och uppskatta familjen tär.

  Det jag brukar göra är, när alla måsten snurrar som mest, skriva en lista. Fram med papper och penna och helt enkelt skriva ner allt jag för tillfället försöker hålla i huvudet.

  Om det så handlar om något större som en matsäck något av barnen måste ha med till skolan, en läxa som ska assisteras, om det behövs köpas tandkräm, en lampa som ska bytas ut, blommor som ska vattnas eller ett samtal som ska göras. Vad som helst.

  När jag väl skrivit ned allt så kan jag släppa taget om det och får automatiskt en slags vila. En ro i kroppen.

  När ron infaller så är det ett sätt för mig att ta hand om mig själv så som jag för tillfället bäst behöver. Det ger i förlängningen mindre dåligt samvete och mer mys med mina fyra barn.

  Annars gillar jag att toalettdörren har ett lås, det går ju alltid att dröja sig kvar därinne… 😉

  Håller tummarna hårt för en finfin ekovinst!

  //Anna

 4. Varje kväll när barnen somnat och jag röjt undan det värsta unnar jag mig en stund för mig själv. Det kan vara allt från en bra bok, en ansiktsmask, ett fotbad till att bara sätta mig i trädgården en stund med ett glas vin och bara njuta. Då varvar jag ner efter en dag fylld av stoj och stim, jag kan koppla av och somnar oftast väldigt gott sen.

  Jag delar här och hoppas på fler studer av vardagslyx med hjälp av fantastiska Rosenserien https://www.facebook.com/kim.falkenstrom

 5. När min kropp säger ifrån att jag ska ta det lugnt, brukar jag bädda ner mig i soffan och titta på någon bra film eller serie. Där stannar jag tills jag känner att kroppen orkar igen.

 6. Hej!
  Jag delar på Facebook, Malin Svensk Björck.

  Mitt bästa tips är att leva i nuet och inte stressa upp sig för det som kommer.
  Sen är det viktigt att försöka prioritera sig själv ibland. Om man planerar vardagen så är det lättare att få tid över till det och tid över till att andas och njuta en stund istället för att stressa.

  Ha en härlig sommar!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 7. Enkelhet i all ära!
  Vardagen för småbarnsföräldrar (och alla andra också för den delen) är allt annat än stressfri, och att ta hand om sig själv är något man sällan prioriterar.. Men tänk om!
  En välmående mamma är en glad och pigg mamma..
  Ibland krävs det inte särskilt mycket, det gäller bara att hitta dom där små guldkornen i vardagen som får just DIG att må bra!

  Jag unnar mig själv färsk vitaminfylld frukt på yoghurten till frukost, jag unnar mig själv 5 extra minuter i duschen. Jag unnar mig själv att stanna upp, andas och njuta!

  Guldkornen är fler än vi tror, det gäller bara att se dom.. Att låta sig se dom! Mår man bra på insidan, mår man bra på utsidan!

  Jag har delat på min Facebook, ”Michelle Gogartz”.

  Tack för en fin blogg, och chansen att vinna! Kram

 8. Mitt absoluta bästa tips är att gå på Yoga två gånger i veckan, rekommenderar det varmt, direkt effekt.

 9. Jag tillåter mig själv att bara vara i ”nuet”. Tar ett djupt andetag och andas in och ut och känner lugnet infinna sig. Att ta till vara på livets stunder ”här och nu” är något vi alla borde tänka på. Gårdagen har redan passerat och morgondagen vet du fortfarande inget om så lev ”Din Dag Idag” ♥ Jag Gillar och Delar tävlingen offentligt på min fb sida: https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/10202586994212003

 10. delat mitt fb namn är annica la sundström
  Jag tillåter mig själv att bara vara-att umgås med mig själv en stund och i stillhet vara.

 11. Åh, jag är med!!! Det här vore ju en dröm att vinna <3 Mitt knep att ta hand om sig själv är att ta alla små tillfällen i akt!! Två små minuter att lägga sig på gräsmattan och titta på molnen som far förbi en solig dag, en extra liten mysstund med katten i sängen innan man kliver upp, stanna upp och njuta av den underbara doften av ett sommarregn. Osv!
  Njuta av alla de små saker som faktiskt finns att njuta av i alla situationer hur stressigt man än har det 🙂

  Jag har delat tävlingen på facebook här: https://www.facebook.com/bondmoran.charlotte/posts/498455766954314

  Kram
  Lotta

 12. WOOOW!! Klart jag vill vara med och chansa på att få turen att prova dessa finfina produkter, känner bara till Jojoba oljan sedan tidigare.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Ja vad gör jag för att behålla lugnet och mota stressOlle i grind?? Jag har väldigt svårt med just det och jag jobbar på det ständigt och jämt, jag har svårt att Carpe Diem som det så vackert heter, men jag åker hemifrån till skogen eller en strand och kopplar av för när jag är hemma så far jag ständigt runt och ”ska bara” så även om jag bestämt mig för att sola i trädgården eller läsa en bok, så far jag omkring och läser kanske några sidor, eller solar kanske 10 minuter sedan ringer telefonen , eller tvättmaskinen ska tömmas, eller blommorna ska vattnas osv osv, måste fortsätta att ÖVA.
  Kramar till alla som vill/törs/behöver. 🙂

 13. Jag tar det lugnt,promenerar, rör mig,andas in sommarens dofter och beundrar naturens blomning, bara det är en hälsokur i sig. Smörjer in mig så inte huden blir för torr, njuter av bär som har så mycket nyttigheter. njuter av livet. Mitt facebooknamn är Tindra Minja Nilsson och jag önskar att jag vinner, älskar Rosenserien. 🙂

 14. hej vilken fin tävling
  jag brukar lyssna på kroppen och säger nej till saker i stället för att stressa i hjäl mig då jag vet att jag ej hinner ta i tu med flera saker samtidigt
  bästa harmonin får jag att sitta vid en sjö med eller utan spö och bara koppla av och lyssna till naturens alla ljud
  Titti
  https://www.facebook.com/tittifairlane?ref=tn_tnmn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.