Vinn ABC-pussel

Lärande genom lek tror jag mycket på! Vad passar då bättre än att lära sig alfabetet genom pussla och lägga bokstäver på rätt plats?

Nu har du chansen att vinna ett härligt träpussel från Jabadabado med alfabetet (A-Ö), med bokstäver i fina färger och mönster.

blåelefant

Vinst: ABC-pussel från Blå Elefant

Tävlingsregler:
Dela tävlingsinlägget på Facebook.
Skriv en kommentar med ditt Facebooknamn alternativt delningslänken och berätta vem du skulle vilja ge detta pussel.

Tävlingen avslutas 11 juli klockan 20:00
Lycka till!

Ps. Gilla gärna Blå Elefant på Facebook

7 reaktioner på ”Vinn ABC-pussel

 1. Jag skulle vilja ge detta underbara pussel till min sambos systers son som fyller år om ett par veckor. Han älskar pussel och vill gärna lära sig alfabetet.

  Linda Andreasson

 2. Vilken perfekt tävling som jag hoppas få vinna till en liten tjej som fyller år om några veckor och älskar att lära sig bokstäverna. Hon skulle bli väldigt glad ifall hon får kombinera 2 favoriter pussel och bokstäver i en lek.

  Gillar och delar /johanna mårtensson

 3. Hade gett detta till min systerson som börjar förskoleklass till hösten, är pusseltokig så ett perfekt sätt att träna på alfabetet samtidigt som han har roligt och då är det ju lättare att lära sig.

 4. Detta hade varit helt perfekt till äldsta sonen. Han älskar bokstäver och siffror och håler på att lära sig alfabetet. En bra bit på väg är han, men det är ju svårt för de är ju så många 🙂 Hur som helst är ju detta superfint med vackra färger och jag tror nog att lillplutt kommer vara och rycka i bokstäverna när storebror inte ser 🙂

  Jag delar på fb (maria mattson) och hoppas på tur! Blå elefant gillar jag redan.

  Mvh maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.