Vilken dag!

Idag har varit en riktigt konstig och skum dag. Det började imorse när jag skulle åka och lämna Tindra på förskolan och jag kände på vägen till bussen att jag var yr, svimfärdig och helt galet trött, på ett onaturligt sätt.
På bussen kunde jag knappt hålla mig vaken!

Fick lämnat Tindra tillslut, fick stanna och hålla mig i lyktstolpar på vägen för att inte ramla ihop på gatan.

Hade en tid hos tandläkaren för Tristan som slog i mun och tänder i fredags och kortfattat kan jag säga att de i väntrummet måste trott att jag antingen var bakfull eller en jävligt konstig mamma. Fick vänta i 30minuter och nickade till ett antal gånge under tiden. Tristan som inte var nöjd i vagnen fick krypa fritt på golvet…

När de kallade in oss var jag nära att svimma på vägen in till rummet och var tvungen att lämna Tristan till dem för att gå in på toaletten och spy. Fick sagt att jag mådde helt galet och de sa att de syntes och att jag gärna fick sitta kvar om jag ville.

Ringde Rickards mamma som skulle komma till oss vid 11 och sluddrande förklarade jag och bad henne komma tidigare. Hon kom och har haft hand om barnen hela dagen. Själv däckade jag när vi kom hem, sov till halv två och fick då hämta bilbarnstolen i förrådet så Yvonne kunde hämta Tindra på förskolan. Somnade om igen när hon kommit tillbaka, då hon fick ta Tristan igen, och sov till kvart i fyra, då Rickard ringde eftersom han slutat jobbet och vi bestämt att vi skulle storhandla när vi ändå hade Yvonnes bil.

Kände mig bra mycket bättre och körde till Coop Backaplan och mötte upp Rickard och så fick vi handlat.

När vi kom hem fick vi packat upp och åt sedan middag. Efter middagen la jag mig igen och sov tills för en kvart sedan. Lägger jag mig igen kommer jag garanterat somna och sova hela natten..

Funderade länge på varför jag mått så skumt idag, för det har verkligen varit skumt. En helt onormal trötthet som gjort att jag verkligen inte kunnat hålla mig vaken utan somnat sittandes och nästintill ståendes med.. Spydde gjorde jag bara en gång och yrseln försvann efter första sovpasset.
Kom vid middagen på vad det måste bero på. När jag var hos reumatologen senast så bestämde vi att jag skulle öka medicineringen. Han räknade på min vikt och vi kom fram till att det var precis på gränsen men att det borde gå. Bevisligen klarade min kropp inte alls av det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.