Vattnet gick 26 januari – gravid vecka 26+0

Ojoj, jag hade en välplanerad dag framför mig, men jag förväntade mig inte riktigt att den skulle sluta som den gjorde.

Dagen började med ett besök på Hagabadet, de hade öppet hus och jag och min man samt ett annat par skulle dit för att bada lite och få någon behandling, såsom fotpeeling, ansiktspeeling eller nackmassage.  Sju minuter efter öppning var vi där och det var fullt med folk, tiderna för behandling var slut så det fick enbart bli bad. Både jag och mannen kommenterade att vattnet kändes ofräscht, ingen klorsmak alls utan det smakade orent.

Efter ett par timmars badande och relaxande åkte vi hem för att få vår älskade dotter Tindra att sova middag och barnvakten (mannens mor) fick lov att åka hem.

Vid fyra-tiden var det dags att åka igen, profylaxkursen vi anmält oss till skulle börja vid fem och innan dess skulle vi möta upp min mor och lämna över Tindra, så att hon kunde åka hem med henne och även lägga henne för natten när det var dags.

Första träffen på profylaxkursen var det, en duktig barnmorska som höll föredrag och med bara tre par i gruppen så gav det en hel del. På vägen hem kände jag mig väldigt kissnödig och på gångvägen mellan bussen och lägenheten kände jag hur det började sippra ut. Att vattnet skulle gå fanns inte ens på min världskarta så jag trodde givetvis att jag inte kunde hålla tätt. Väl hemma fick jag gått på toa, men det fortsatte bara att sippra ut. Efter en halvtimma lugnade det sig lite och eftersom vi fick besök så satte jag mig i soffan och allt kändes lugnt och bra.

Våra vänner åkte strax efter halv elva och jag och min man gick och la oss för att sova. Jag vet att jag vaknade en gång och gick på toa men det rann inte när jag gick till och från sängen, så jag tänkte att om det börjat rinna igen så skulle jag åka in dagen efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.