Vattentät packpåse / drybag

När jag och dottern var i Danmark packade jag ner de olika dagarnas kläder i olika påsar, nattkläder i en separat påse, ytterkläder i en påse och så vidare. Detta för att det skulle vara enkelt att ta upp enbart det som behövdes. Mina och dotterns ytterkläder försökte jag göra så små som möjligt genom att suga ut luft ur påsen, men insåg redan då att det hade varit smidigare med påsar anpassade för ändamålet.

Hittade drybags på nätet som lät väldigt smidiga men tyckte att summan blev relativt hög, speciellt då jag ville ha ett par stycken i olika storlekar.

När vi var på Gekås hittade jag drygbags i 3-pack. Jag minns inte det exakta priset men det var under hundralappen för alla tre. Jag tänkte att kvalitén eventuellt inte var densamma som om jag köpt en drybag för samma pris som alla tre från något friluftsföretag men tyckte helt klart att det var värt att testa. Speciellt eftersom jag inte tänkt slänga påsarna i sjön utan mest ville ha möjlighet att komprimera och särskilja kläder.

IMG_5500

Hade med ett par av påsarna när vi var ute på vår första vandringstur i helgen och det fungerade riktigt smidigt! Eftersom jag visste vad jag packat i varje påse var det lätt att hitta det jag sökte; rena underkläder i den lilla gröna, badkläder i den orange och pyjamasar i den blå.

Jag älskar produkter som underlättar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.