Värsta passet!

Jag har nu testat tre pass på Sankt Jörgen Sportclub. Det första var CXWORX™ 30, det andra Spinal Movement och det idag Functional Moves. 

CXWORX™ 30 – 30 min dynamisk träning med funktionella övningar för mage, rygg och säte. Ett pass där du stärker din kropp samtidigt som du förebygger skador, kort och effektivt!

Spinal Movement – Detta passet är för alla med ryggar, med eller utan besvär, som vill få en ökad förståelse för hur just Er rygg fungerar i dagsläget och framför allt hur ni skapar rörelse i de delar där funktionen är nedsatt pga stelhet. 

Functional Moves – Funktionell gruppträning som ger dig effektiv styrke-, core- och konditionträning. Träningen bygger på enkla och atletiska rörelser där du blir stark och uthållig.
De första två passen tyckte jag om, speciellt Spinal Movement igår. Det var verkligen anpassat till mig! Men det idag var hemskt! Tyckte att passförklaringen lät som något som skulle passa mig men gissa om jag hade fel. Jag kände redan efter en halvtimme att jag ville gå därifrån. För att klara passet hade jag behövt ha nya höfter, ny rygg och gärna nya knän med…
Men eftersom Step-brädan, en vikt och en madrass var framplockad samt att stepbrädan var upphöjd så kunde jag inte med att plocka ihop och gå därifrån. Hade jag inte behövt lägga tillbaka grejjer hade jag gått direkt men jag tyckte det var pinsamt – ”Vad skulle de andra tycka?”….
Efter 45 minuter kom instruktören fram till mig och frågade om jag var okej. Vad tror ni jag gör då?? Nickar (!!)…
Kom tillslut till bilen, lyckades ”ograciöst” att sätta mig i bilen. Satt där i närmare tio minuter innan jag kunde förmå benen att röra sig till pedalerna för att köra hemåt.
Men så var det ju meningen att jag skulle handla mat och hämta paket – hade ingen lust, ville bara hem till min säng!
Började åka därifrån och tänkte att jag ändå måste handla imorgon annars och att all frukt var slut hemma så jag åkte till Coop ändå. Stel som en äldre kvinna, med pingvinliknande gång gick jag i affären- 56 minuter spenderade jag inne på Coop. 
Jag ”trösthandlade”, vilket kan tolkas på samma sätt som när man tröstäter. Köpte allt jag var sugen på och det lyckades bli en del; två stora flergångspåsar, en plastpåse fylld med mat och en potatissäck. 
Ringde maken på vägen hem som fick komma upp för att bära ner det jag handlat..
Här sitter jag nu, vid köksbordet – dricker välbehövlig juice och har precis ätit middag. 
Röra mig? – det gör jag ogärna just nu… 
Kastar in handduken och säger godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.