Vårkänslor med Harrys nya foodtruck

I fredags var jag bjuden till ett exklusivt lunchevent för att fira att Harrys lanserar sin nya foodtruck här i Göteborg! Det var lite för kyligt för att äta ute så vi började inomhus en trappa ned.

Vi fick lyssna till ett kortare föredrag om Harrys framtid och om mattrender och sedan serverades vi fantastisk mat! Tre rätter serverades, varav en var vegetarisk. På engångstallrikar av trä serverades bakad rotselleri med svampragu, färskost och sallad. Detta åts givetvis med engångsbestick av trä och till detta dracks ekologisk dryck från Naturfrisk.

Snacka om en helt annan känsla att äta på engångstallrikar samt engångsbestick av trä, jämfört med sådana i papper/plast. Fräscht, hållbart och ett roligt alternativ – mer miljövänligt och så inne!

harrysfoodtruck

Efterrätten serverades utomhus från Harrys nya Foodtruck och det kändes sannerligen underbart att kunna avnjuta en smarrig efterrätt utomhus i solsken och vårvärme.

Göteborgs snabbmatsutbud har blommat upp ordentligt tack vare foodtrucks och street food-ställen som titt som tätt poppar upp runt om i staden. Jag tycker att det är otroligt kul att det numer finns många alternativ att välja bland när man vill äta snabbmat! Ordet snabbmat har dessutom vidgats enligt min mening – snabbmat är inte längre en hot dog eller en burgare, utan nu finns det så många fler alternativ som är gott, snabbt och i många fall även nyttigare än den klassiska snabbmaten.

Som om det inte vore nog med fantastisk lunch med efterrätt så fick vi även med oss en goodiebag hem! Ett presentkort på lunch, dryck, kaffe och kaka i Harrys Foodtruck och fantastiska blommor uppskattades otroligt mycket och blommorna gjorde sig riktigt fint på köksbordet såhär i påsktider.

IMG_1179

 

Tusen tack Harrys för att ni förgyllde min fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.