Vardagen

Dagarna rullar på och jag hinner knappt med. Nu har jag ändå varit hemma halva dagen igår och hela dagen idag på grund av förkylning och feber men tiden har mest gått till att sova, dricka te och vila. 

Bilderna från skolfotograferingen på Tristans förskola har kommit och ett av fotona blev riktigt bra, se nedan.Tristan okt 2015 1 av 4

Jag hade dock velat ha syskonfoto på de två syskonen Larsen och funderar nu på att boka tid för det.

Vardagarna försvinner vanligtvis i ett nafs, det känns speciellt nu när det är så mörk på eftermiddagarna. Redan vid fem känns det som mitt i natten och det gör ju inte en piggare att komma hem när det är mer eller mindre kolsvart.

Något som dock känns riktigt bra är att Tindra funnit så många nya vänner på skolan. Häromkvällen när hon skulle sova sa hon ”Det är så roligt att jag fått nya vänner som vill leka, för mina gamla ville aldrig leka”. 

I måndags var skolan och fritids stängt och Tindra fick följa med en klasskompis och hans mamma till Bohus fästning. De hade med korv för grillning och gick på upptäcktsfärd på fästningen. Fyra timmar spenderade de där och även fast barnen var trötta när de kom hem ville de inte skiljas från varandra. 

I detta nu är hon hos samma kompis, men ska snart hem för middag.

Det är en underbar känsla som förälder när kompisar plingar på och vill leka och de sedan leker hela dagarna (på helgerna) och så länge som det är möjligt på eftermiddagarna efter skolan.

Nu tänkte jag inta soffläge igen. Trevlig kväll!

En reaktion på ”Vardagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.