Välbehövligt höstlyx!

JoSa Event bjuder in till höstlyx och jag längtar!! Såhär under de lite mörkare och kallare månaderna gör event och tillställningar stor skillnad i vardagen och det ska bli skönt att under en kväll få skämma bort sig själv och bara njuta!

1549208_1478833252372447_428539164422678146_nHöstlyx 2014 – 28 oktober – kommer garanterat att bli en fantastisk kväll i magisk miljö på Le Pain Français Bistro på Kungsportsavenyn 7 i centrala Göteborg!

Klockan 17.45 bjuds man in i de läckra lokalerna för att hänga av sig och komma upp till den vackra inglasade terrassen på tredje våningen.
Kvällen börjar med en välkomstdrink och mingel från kl 18.00, samtidigt som en professionella fotograf tar mingelbilder. Därefter bjuds det på en tvårätters middag med föreläsning av Samuel Samuelsson, ägare av Le Pain Français som brinner för inredning och entreprenörskap. Som om detta inte vore nog så har man under kvällen möjlighet att få med sig fina vinster hem och när kvällen börjar lida mot sitt slut får alla deltagare en välfylld goodiebag med mängder av spännande produkter!

Jag har redan anmält mig – du ska såklart också gå! Anmäler dig gör du snarast till josaevent@hotmail.com – det finns ett begränsat antal platser och det är klart att du vill ha en av dem! Inom kort mottager du en bekräftelse och faktura för betalning av kuvertavgiften på 299 kr.

Vi ses väl där?! =D

En reaktion på ”Välbehövligt höstlyx!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.