Välbehövlig sömn, städ och improviserad middag

Började med att sova 11 timmar – underbart och välbehövligt! La mig redan vid 21 igår kväll då jag var helt slut och somnade nog samtidigt som jag la mig på kudden…


Började dagen med att städa – helt otroligt att det kan bli så dammigt och grusigt på bara ett par dagar. Möblerade om i Tristans rum, tvättade tre tvättar med lakan och handdukar, dammsög, svabbade golv, storstädade i köket och ändrade om lite i klädkammaren (fick inte plats med alla mina klänningar – vilket i-landsproblem *ler*).

Kom inte hemifrån förrän klockan var efter två, var då rätt stressad eftersom Smarteyes stängde tre och vi var tvungna att komma dit idag då Tindra inte kunnat haft på sig glasögonen på flera dagar, då Tristan bitit av de små silikonbitarna som sitter mot näsan…… efter att han gjort det fick hon sår direkt av dem och det var ingen idé att använda dem förrän hon fått nya påsatta. Vi hann som tur var!


Efter det var det bara 20 minuter kvar tills Rickard skulle sluta jobbet och jag hade ju lovat barnen att vi skulle leka på någon lekplats… Gick in till Feskarbröderna, köpte lax till make och barn, sedan in på hemköp där det blev pastasallader och lite vanliga hederliga grönsaker. Frusna hallon och en chipspåse skulle få bli efterrätten *ler*


Ringde till Rickard och bad honom åka till Färjenäsparken. Han hann komma fram innan vi… Det blev i alla fall en eftermiddag med mycket lek och god, improviserad middag =)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.