Välbehövlig semester

För mindre än tre veckor sedan sa jag till Rickard att jag akut behövde komma bort från vardagens alla måsten och kort därefter var vår resa bokad.

Min underbara syster och Rickards fantastiska mamma gjorde det möjligt för oss att komma iväg en vecka själva.

Vi hade inte många datum att välja bland då dotterns operation av ögat ägde rum 22 december, en vecka efter det var det återbesök och 11 januari ska Rickard redovisa sin C-uppsats för ännu en kandidatexamen. Därför föll många alternativ bort och vi valde till sist att resa till Fuerteventura. Bägge har varit på ön tidigare men ingen av oss hade tidigare varit i Costa Calma.

Vi anlände i måndags eftermiddag men när vi fått tillgång till rummet och installerat oss hade solen börjat gå ner så det blev bara en lugn eftermiddag med en mysig promenad längs stranden.

I tisdags var det röd flagg så det planerade doppet i havet fick vänta, men jag kunde såklart inte låta bli att känna på vattnet.

Resten av dagen ägnades åt precis vad jag behövde – ingenting! Solsängen och jag var klistrade vid varandra precis hela dagen. Inte ens poolen lockade. Så skönt att bara koppla av, inte göra något, och samtidigt njuta av sol och värme. Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.