Utvilad, tygleverans & spindlar

Känslan av att vakna utvilad. Den där härliga känslan att vakna självmant, känna sig pigg och vilja gå upp ur sängen. Den känslan är älskad men har varit saknad under en mycket lång tid. 

Igår fick jag uppleva den igen och det var helt fantastiskt! I fredags somnade jag (som vanligt) när jag la ett av barnen. När maken väckte mig någon timma senare var jag knappt vid medvetande men minns att jag marscherade jag rakt in till vår säng och somnade om. Strax efter åtta morgonen därpå vaknade jag igen, oavbruten sömn förutom ett uppvaknande vid tolv då jag insåg att det skulle vara skönare att sova utan kläderna jag haft på under eftermiddagen. 

Medan jag gjorde mig i ordning hörde jag dottern öppna sin dörr och tassa till badrummet. När hon åter gått in på sitt rum tassade jag upp för trappan och la mig bredvid henne för att mysa. Dottern som brukar vakna tidigare än mig blev förvånad över att jag var uppe och frågade om vi kunde kolla på tygerna som kommit dagen innan.

Jag som var utvilad och full av energi tyckte att det lät som en himla bra idé och tillsammans plockade vi upp ur paketet. Ett par av tygerna syns på bilden nedan;

2016-02-05 18.43.48 (1)

Spindlarna som hon själv valt ut ville hon gärna att jag skulle sy en T-shirt av och det passade lite extra bra då vi sett  filmen Charlotte’s Web kvällen innan. Vi började klippa och medan hon sedan pysslade med pärlor så sydde jag.

IMG_4140

Tyget med spindlar heter Spider ekologisk jersey och kommer från JNY. Till halsringningen använde jag mig av svart enfärgad ekologisk jersey från JNY. Från början var tanken att jag skulle använda deras svarta mudd till detta, men den var slut i lager och eftersom dottern så gärna ville ha sin spindeltröja så tänkte jag att svart jersey fick duga. Och det gick jättebra, man får bara tänka på att jerseyn inte är lika stretchig som mudden så det krävs lite extra längd.

Mönstret är ett enkelt T-shirt mönster från Stoff och Stil

Dottern älskar sin nya T-shirt och kan nu bära med sig alla spindelbebisar som föddes i slutet av filmen. Härligt!

IMG_4142

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.