Uppdatering: Förskolan

Nu har barnen kommit in i att vi väcker dem strax efter 06 varje vardagsmorgon och att de är på förskolan mellan 07-17. Det blir långa dagar för dem tyvärr, men jag är så lättad över att det fungerar så bra. 
Lämningarna är inga problem alls längre. Tindra är glad när jag lämnar henne och det är en sådan skön känsla att se henne glad, vilket gör att jag också blir glad. Tristan klarar också det galant, kunde aldrig ens föreställa mig en sådan lätt inskolning och att han klarar det så bra. 
Tindra brukar på eftermiddagarna fråga om det är förskola dagen efter och när hon frågar det på fredagseftermiddagen och jag svarar att vi ska vara lediga tillsammans i helgen så lyser hon upp och blir glad. Lördagsmorgnarna brukar vara mysiga, barnen lägger sig bägge två i vår säng när de vaknat vid sex och så myser och busar vi ett tag innan vi går upp. 
Det enda jag hoppas på nu är att Rickard så småningom, på torsdagar och fredagar, ska kunna hämta dem tidigare så att de slipper gå på förskolan till 17 alla vardagar. Och så längtar jag såklart tills vi flyttat, för då kommer min syster att lätt kunna hämta dem någon dag i veckan och sedan gå hem till oss (vi kommer bo på fem minuters gång avstånd från förskolan).
Så här såg mina älsklingar ut i morse:

En reaktion på ”Uppdatering: Förskolan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.