Universeum & Liseberg

Vid tio imorse gick vi in genom dörrarna till Universeum! Fem timmar senare gick vi ut och jag är sannerligen helt slut!
Träffade underbara Ewa och hennes familj, hoppas vi ses snart igen!
Bägge barnen hade roligt och uppskattade besöket. Tindra har blivit otroligt duktig på att klättra och klättrade upp längst upp på klätterväggen flera gånger helt själv. Nu behöver hon bara öva på att komma ner på ett säkrare sätt än att släppa taget… Äntligen har Universeum investerat i nya dräkter och idag fastnade Tindra på väggen i rymddräkten. Hon tyckte att det var väldigt roligt att hänga där =) 

Att sitta i polisbilen tyckte bägge barnen om! Tindra ville såklart rida på hästen och denna gång galopperade hon – gissa om hon var stolt! När Tristan vaknat efter en närmare två timmar lång tupplur var han bus- och leksugen och fick gjort av med en del energi nere på ”jobbis”.
Vid tre promenerade vi bort till Liseberg! Bägge barnen fick åkt en del, men det var mycket kö och Tristan tyckte INTE om att bli buren då vi stod i kön (fick ställa undan vagnen varje gång eftersom jag ändå inte kunde ta med den när vi åkte). Det blev bara ett foto taget då det var svårt att foto när bägge barnen åkte eftersom jag var tvungen att hålla en bångstyrig son i schack =)
Själv var jag helt slut när vi kom hem, men bägge barnen hade svårt för att somna. Hoppas det sover länge imorgon bitti i alla fall =)

3 reaktioner på ”Universeum & Liseberg

  1. Vad fina ni är!! Tyckte att det var lite för fint väder för att åka till stan! Har bokat idag!! Ska bli underbart! Härligt att ha något att se fram emot under mörka hösten! Kramar!!

  2. Åh vilken mysig dag ni ser ut att ha haft! Vi har aldrig varit på Universeum men det ser ut som att vi kanske ska boka in ett besök där under semestern. KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.