Underbar dag på Baby & Barn mässan

Jag är SÅ glad att jag var på mässan vid öppning imorse! Gick direkt till montern tillhörande Babyshop.se och snabbt flockade sig folk kring deras ställ där man kunde köpa bland annat MOLO-kläder för 100kr och 200kr. Tog allt jag tyckte var fint och i bra storlekar och ställde mig efter ett tag och tittade igenom allt. Tyckte det var lite onödigt att köpa samma plagg i två storlekar så jag lämnade tillbaka ett par av klädesplaggen. 9 plagg totalt blev det där =)

Mötte sedan upp med Alexandra som jag skulle spendera dagen med. Vi gick till Jollyroom och fick en goodiebag och sedan köpte vi änglamarks våtservetter från Coop. Lilla Lykke var hungrig så Alexandra satte sig för att mata henne och under tiden kollade jag Meandi. Fick köpt lite kläder där med och mötte Eeva och Maria.

Sedan tittade jag och Alexandra runt. Det blev inte så mycket mer shoppat men jag hittade ytterligare en tröja till Tristan på Blingo och ett par byxor till Tindra från Molo på MyBaby. Blev 10 paket med våtservetter från Barnens Hus också… Deltog i en massa tävlingar, åt pannkakor och njöt av tiden utan barn (även om de är underbara!).

Imorgon ska jag dit igen, med bägge barnen och Tindra ska få leka så mycket hon vill. Jag hoppas hitta lite mer kläder också.. Och så ser jag fram emot godisregn – hoppas bara att Tindra förstår att hon ska plocka upp godiset ^^

På söndag ska jag också dit, med min mor och syster och ska då möta upp med Alexandra igen. Hennes stora tjej Tove och min Tindra ska då får leka hela dagen ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.