Ullunderställ i varmaste sommarvärmen!

Mitt i sommaren, när det var som varmast, passade jag på att klicka hem kläder till vintern! Bäst priser får man nämligen när det inte riktigt är säsong =)

IMG_9238

Hos MadeForKids hittade jag lila och ett gröna underställ från JNY. De är i 100% merinoull (mulesingfri) som inte ska klia – vilket jag verkligen håller tummarna för, då dottern är extremt känslig för kliande plagg,. Absorberar fukt, håller skinnet torrt och är Öko-Tex märkt. 50% rabatt är ju toppen när jag ändå planerat att köpa dem inför vintern!

Köpte även två extra par underställsbyxor från Polarn O. Pyret på rean. Här nämligen planerat att barnen i vinter, främst på förskolan, ska bära underställ som vanliga kläder, för att slippa bli blöta och frysa. När det är mindre kyligt tänkte jag att underställ och overall räcker och om det blir riktigt kallt så blir det underställ, ett tjockare lager och sedan overall. 

Har använt vanliga bomullskläder samt fleecelager och overall innan, men upplevt att när barnen svettas så blir de istället kalla och fryser. Och det känns ju onödigt – så jag hoppas detta blir bättre =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.