Uggla, Makrill & Kapten Röd

Hej på er, det var ett tag sedan sist!

Magnus Uggla gästade Liseberg i fredags och så gjorde även jag. Vädermässigt en fantastisk kväll och Uggla lyckades sannerligen bra med att förgylla fredagskvällen.

Vaknade till en kanonfin lördag, ställde in alla planer på att slipa bord, storhandla, tvätta och städa och åkte istället ut på havet.

Hade ingen plan, ingen slutdestination utan ville bara få njuta ett tag. Och en härlig dag blev det sannerligen! Sol och värme (när den inte försvann bakom ett elakt moln), saltstänk och massvis med sälar.

Jag hade turen att få en riktigt stor makrill på dryga 900 gram.

Makrillar fanns det gott om och 15 fiskar senare var spännerna fulla. Nu äter ju inte jag fisk men det finns som tur var andra som uppskattar denna delikatess.

Kom hem senare än tänkt och efter en snabb dusch och lite fix var jag redo för en kväll med Kapten Röd. Artisten jag för ett par månader sedan aldrig hört talas om men vars texter gått rakt in i hjärtat.

Med 20.000 sålda biljetterna och ett långt köande för att komm in blev det en lång väntan innan Kapten äntligen dök upp på scen. Men värmen som spriddes i publiken när han äntrade scen var fantastisk!

Som en hyllning till Göteborg körde han ”Gårdakvarnar och skit”, och upp på scen dök Håkan Hellström. Jublet fanns knappt ett slut på men kort därefter slöt alla upp i en enorm kör. Magiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.