Uddevalla

När vi åkte hemifrån vid 10 imorse, för att först lämna Rickard på jobbet och sedan åka hem till min mor för att äta lunch där innan vi åkte vidare mot Uddevalla, så regnade det rejält! Som tur var så slutade det regna lagom till vi skulle åka upp mot Uddevalla och när vi kom fram lös solen. 
Vi gick upp till farmor Yvonne och sambon Kurt, lämpade av lite saker och gav barnen mellanmål.

Sedan gick vi bort till en ruskigt bra lekplats! Jag glömde kameran uppe i lägenheten tyvärr, men det var en sådan lekplats önskar jag skulle finnas här hemma. Sådant där mjukt underlag och ett tjugotal olika gungor, rutschkanor och klätterställningar..  

Efter någon timmes lek gick vi upp till lägenheten, satte på middag och åt efter en stund en god middag. Hade helt glömt av att Tristan skulle behöva en barnstol men han satt väldigt bra på den vanliga stolen och åt sin mat =)
Fick hjälpt Kurt en del med hans dator och sedan begav vi oss hemåt. Tindra ville såklart att farmor skulle sitta där bak med henne, så jag körde även hem och Tristan somnade ett par minuter efter att vi åkt. 
En mycket trevlig dag!

2 reaktioner på ”Uddevalla

  1. Hej gumman! Åh det lät verkligen som en toppenfin lekplats! Det verkar som att ni hade en fin dag och så fin Tindra var i klänningen ifrån House of Lola. KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.