Två av sju

06:10 imorse började jag baka bullar. Tristan vaknade tidigt och jag kände att det var skönt att börja baka innan dottern vaknade och maken åkte till jobbet så att jag slapp stå här själv och baka med mina två små älsklingar.
Lite drygt 100 bullar bullar blev det, Rickard passade på att sno med sig en påse när han åkte till jobbet och en liten stund efter att han gått fick jag ett sms där han skrev att de var väldigt goda ^^
Min mor och syster cyklade hit och kom strax innan lunch. Vi gick ut till en lekplats nära intill och tog sedan en promenad bort till Lillhagen för att hämta ett paket – en lampa från Ikon M som vi ska ha i köket när vi flyttat. 
Rickard slutade tidigt på jobbet idag och kom hem redan vid halv fem. Till middag blev det veggiebullar, potatis och brunsås  och det var otroligt mysigt att få äta middag tillsammans hela familjen =)
Nu har de två lediga dagarna, av veckans sju, redan försvunnit och imorgon blir det jobb igen. Man kan tycka att det borde vara lite jämnare, 3/4 kanske… med bibehållen lön såklart ^^ Men från och med den 11 augusti har Rickard tagit föräldraledigt från helgjobbet och det ska bli underbart att vara lediga tillsammans på helgen!

2 reaktioner på ”Två av sju

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.