Turkos, petrol & stjärnor

Jag hade otroligt lite kvar av det turkosa tyget med stjärnor som jag sytt barnens shorts med för ett par dagar sedan. Ville inte slänga det men visste inte riktigt vad jag skulle använda det till,.. tills jag kom på att de kunde bli ”knälappar” till ett par andra byxor.

Som tur var hade precis såpass mycket tyg kvar att det räckte till knälappar på bägge benen, men det var verkligen precis för det blev ingenting över alls.

Sydde ett par byxor i samma modell som de förra då jag tyckte det blev snygga och då dottern tyckte om de andra så otroligt mycket. Använde turkost sweatshirt-tyg och gjorde fickorna i samma tyg. Använde sedan petrol-färgade muddar som matchade med knälapparna.

IMG_2353

De blev himla läckra de med anser jag – men min favoritfärg är ju turkos så det är kanske inte så konstigt att jag tycker det *ler*.

Jag syr i storlek 140/146, vilket är för långt för dottern för tillfället, men då hon har så himla mycket kläder i nuvarande storlek så känns det inte så smart att fylla på med mer kläder i den storleken.

Hon blev mycket nöjd med byxorna och även om jag har en hel del att förbättras inom så är jag nöjd jag med.

byxor

En reaktion på ”Turkos, petrol & stjärnor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.