Tristans vattkoppor

Tycker så synd om min lille kille. Han har väldigt svårt för att sova då vattkopporna kliar så mycket. Inatt och natten dessförinnan var riktigt jobbiga eftersom han höll oss vakna i princip hela natten. Att Tindra sover väldigt dåligt och bara accepterar att jag går in till henne gör ju inte saken bättre..

Nu har han fått Tavegyl och jag hoppas vi får en lugnare natt. Han har de två senaste nätterna fått ligga emellan oss eftersom vi behövt smeka hans rygg och huvud när han vaknat och skrikit och vänt och vridit sig, vilket har varit i princip hela natten..

Så här ser han ut idag:

Hårbotten är helt full och både rygg och mage. På benen har det ännu inte blivit vätskefyllda blåsor utan bara röda knottror och vi hoppas på att de inte blir vätskefyllda och kliande.
De senaste dagarna då vi satt honom i sin matstol för att ge honom mat så har han börjat gråta när han sett matburken. Han har vattkoppor i munnen och förmodligen gör det så ont att tugga och svälja att han inte vill äta. Att dricka Drikki går jättebra och han accepterar att göra det fler än en gång per dygn så det känns skönt att han i alla fall får i sig något.
Jag hoppas att vattkopporna försvinner snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.