Tristans 1års kalas med släkten

Jag hade från början inte tänkt ha något släktkalas denna gång. Men bestämde att min mamma med familj och min mormor skulle få komma idag. Rickards syster passade Tindra igår när jag var i Stockholm och hon skulle sova över där tills idag. Då kändes det ju helt plötsligt lite dumt att inte bjuda dem på kalas, i och med att de skulle lämna Tindra hemma hos oss idag. Så det blev 2 kalas idag för att på bästa sätt matcha ihop allt för alla. 
Klockan 13 kom min mamma, syster, bror och mammas man, min mormor och morfar samt en nära väninna till min mormor. 

Klockan 15 kom Rickards mamma och hennes särbo Kurt, Rickards syster och hennes sambo Kim samt hans dotter Emilia. 

Tristan vaknade på fel sida efter sin eftermiddagslur och var ledsen i princip hela eftermiddagen.. Rickard missade bussen på väg hem på grund av köer så jag lånade Yvonnes bil för att hämta honom.  Kim åkte iväg för att lämna Emilia och hans andra dotter Amanda till deras mor och missade Rickard med ett par minuter. Kim kom tillbaka efter han lämnat barnen och vi fick umgåtts en stund allihop. Jag och Kim snackade företag en stund. Det är för övrigt han som driver företaget Hjälp idag!

Efter att alla gått var det läggdags för barnen, hänga upp tvätt, plocka ur diskmaskinen, ta fram mat till Tristan för imorgon, städa i ordning, pilla lite med bokföringen för företaget, testa blixten som Rickard köpte idag och komma fram till att den inte var kompatibel med vår kamera… Nu sitter jag i alla fall här och har insett att klockan redan är halv elva! Snart är det läggdags även för mig.. men först lite bilder på Tristans presenter:

Från min mor, syster, bror och Kenth fick Tristan en bodysuit från Molo och ett par termobyxor till nästa vinter från Didriksons.
Från gammelmormor fick Tristan ett par byxor och en tröja från meandi
Från gammelmorfar fick Tristan en body och ett par byxor från Molo.

Från mormors väninna fick Tristan två par sockar. Tindra fick egentligen också ett par sockar, men de var i fel storlek så hon skulle byta dem.

Från Farmor och Kurt fick Tristan 2 härliga bodysuits från Molo, en långärmad tröja från Molo och en kofta från Blingo.

Från faster, Kim, Amanda och Emilia fick Tristan en stol och en box från JaBaDaBaDo.

Många fina presenter! Är SÅ nöjd med alla klädesplagg (men det är ju inte så konstigt eftersom jag själv valde ut dem ^^). Då var detta kalas avklarat, känns skönt att kylen är tom och att jag inte behöver baka på ett tag =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.