Träningsvärk, pyssel & fredagsmys

Länge har jag tänkt att jag ska ta mig i kragen och göra ett försök att komma i form, men minst dubbelt så många gånger har jag istället tagit fram chipspåsen,. Senast chipspåsen åkte fram (den sista i skåpet) tyckte jag inte ens att det var gott med chips och då bestämde jag mig för att nu får det vara nog! Ska bli spännande att se hur länge jag klarar mig från att köpa chips igen.

Men idag tränade jag för första gången i år och som om det inte vore nog tränade jag för en personlig tränare. Idag var första gången av fem som jag tränade för Emelie på Back to Basics PT .

Och nu sitter jag här i soffan och varje gång jag reser mig känner jag att jag imorgon kommer att ha svårt att resa mig ur sängen. Men jag är så glad att jag äntligen tagit tag i detta och det var härligt med en personlig tränare som peppade mig. En licensierad personlig tränare som utifrån mina förutsättningar applicerar sina kunskaper inom anatomi, fysiologi, träningslära och nutrition. En person som coachar, stöttar och motiverar mig att orka mer . Precis vad jag behöver! Ser fram emot nästa vecka där fler pass är inplanerade. 

Dottern tyckte att när jag ändå bara sitter still så kunde jag hjälpa henne med att göra en skalbagge utav loombands. Det slutade med att jag fick sitta själv och göra den. Själv gick hon ut med Rickard i förrådet,.. 

Men nu är skalbaggen klar och jag sitter och myser med sonen i soffan. Vindruvorna är redan uppätna och snart ska jag resa mig upp för att skära upp ett par apelsiner, en grape och ta fram hallon. Önskar er alla en trevlig helg!

IMG_20160108_185643

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.