Träningsbyxor

Igår fick jag ett paket från Iita – som sponsrar till EKOfika – exklusivt för bloggare!Tristan, som ofta kissar på golvet när han går utan blöja men inte ens märker att han kissat i engångsblöjan (då den absorberar så bra), ska få testa MannaMaa träningsbyxor.


Träningsbyxa är till för barn som snart ska eller redan håller på att bli blöjfriaMannamaas träningsbyxa har funnits länge på marknaden i Finland och är väldigt populär där oavsett om man har använt tygblöjor tidigare eller inte. Nu finns äntligen denna omtyckta och väl beprövade träningsbyxa även att få tag på i Sverige hos Iita!
Byxan är tunn, nätt och smidig. Den är tillräckligt absorberande för att hålla för ett kiss – och olyckor händer ganska ofta innan barnet är helt torrt! Då är det skönt att ha en träningsbyxa som hjälper till att hålla kläder och möbler torra! Viktigast av allt – barnet känner att träningsbyxan blir blöt när man kissar! Perfekt för barn som enbart använt engångsblöjor med effektiva torrskikt. För tygblöjeanvändare är det skönt att använda denna tunnare byxa som är lätt att dra upp och ner vid potträning. Yttersta skiktet är ett pul tyg som inte släpper igenom väta och tyget mot huden är stretchig tencel frotté, bomull eller bambu. Det absorberande tyget innanför är fastsytt. Träningsbyxorna tillverkas av Mannamaa egen syateljé i Finland. http://www.mannamaa.com Varje byxa är unik =)
 Det ska bli så himla roligt att testa dem – eller aa, det är ju inte jag som ska testa dem… men det ska bli väldigt intressant att se hur Tristan reagerar när han kissar i träningsbyxan. Han kommer ju känna att det blir blött och obehagligt och jag tror inte att det kommer dröja länge innan han förstår att han faktiskt tjänar på att säga att han behöver gå och kissa – innan han kissar i träningsbyxan. 
Och vet ni, lite längre fram kommer en tävling för alla deltagare till EKOfika – exklusivt för bloggare! som Iita sponsrar där vinnaren får välja mellan 2 st MannaMaa pocketblöjor ( inlägg medföljer) (exempel på hur pocketblöjan ser ut) alternativt 3 st MannaMaa träningsbyxor för potträning =D

2 reaktioner på ”Träningsbyxor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.