Torsdag – bajs och lek

Hade planerat att mötas efter Tindra slutat förskolan, gå till 4H-gården och sedan upp till Michaela. Förskolan ringde mig dock fem i ett och sa att jag behövde komma så fort som möjligt, Tindra hade varit jättelös i magen och bajsat utanför blöjan och i soffan. Jag tänkte att det inte var så farligt, hon brukar bajsa rätt löst men åkte givetvis och hämtade henne direkt. När jag kom dit var hon jätteglad och förskolefröken sa till mig att hon förmodligen inte behövt ringa mig eftersom det inte verkade vara några problem. Det som hade hänt var att Tindra hade suttit i soffan, hon hade bajsat så att ”det runnit ut ur blöjan och ut på soffan” och sedan börjat gråta jättemycket! De trodde att hon grät för att hon hade ont i magen och därför hade de ringt.

 När jag kommit hem senare på eftermiddagen och tagit ut byxorna i påsen fanns det två PYTTESMÅ bajsfläckar, alltså vi pratar om maximalt 1*1cm … så det hade verkligen INTE runnit ut ur blöjan och på soffan…

Kändes ju lite dumt att jag fick stänga av spisen eftersom jag gjorde middag att ta med till Tindra, fick väcka Tristan som nyss somnat och springa till bussen … Men men, bättre att det ringer en gång för mycket än en för lite!

I vilket fall fick vi mött Charlie, Kasper och Michaela tidigare. Vi promenerade iväg till 4Hgården och gick där en liten stund, Tindra somnade på vägen därifrån och när vi kom hem till Michaela, som inte har någon hiss och bor på tredje våning så fick jag bära upp Tindra i sittdelen för att inte väcka henne. Hon vaknade som tur var inte, även om jag höll på att dö av ansträngningen. Michaela la sittdelen i deras säng, men tyvärr lite för nära kanten, så när Tindra vaknade till och rörde sig så föll hon och sittdelen ur sängen… Chockad men repade sig snabbt.

Tindra fick sitta i barnstolen vid middagen, ett sant nöje enligt henne själv *ler*, men tyvärr ringde Rickard och sa att han slutat tidigare men glömt hemnycklar så vi fick snällt skynda oss hemåt…

Väl hemma var jag helt slut och däckade i sängen med Tristan medan Rickard badade Tindra och sedan la henne för natten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.