Tips inför Alla Hjärtans Dag

Strax är januari förbi och vi går in i februari. Jösses vad tiden går fort! Om bara två veckor är det Alla Hjärtans Dag och jag skulle vilja tipsa om en fin gåva att ge till sin älskade.

IMG_0878

Min make använder skjortor varje dag och emellanåt sådana där manschettknappar krävs. Självklart har han även en manschettknappsbox och den har nu blivit prydd med ytterligare ett par manschettknappar – denna gång från MyCuff.se.

IMG_0879

Kan ni gissa vilka det är? Ett tips är de är det är de som är mest personliga,..
Ja, såklart är det manschettknapparna med bild på finaste Rasmus och Evelina! Fina, eller hur?!

Hos MyCuff kan man designa sina egna manschettknappar, både med bild och text. Det är precis som gravering fast med färg och precis så som du vill ha dem, allt från text, siffror, mönster eller fotografi!

Går det att bli stiligare med ett par snygga manschettknappar? När du trär på din skjorta dina nyinköpta manschettknappar till kostymen eller bläzern, kommer du lyfta ditt utseende till oanade höjder. Klyschan att ’det är de små detaljerna som avgör’ stämmer faktiskt, ser du till att skaffa dig en uppsättning av högklassiga manschetter på MyCuff, kommer du bli festens centralfigur och manliga huvudattraktion! My Cuff är oerhört stolta att kunna erbjuda en bred variation av färggranna och eleganta manschettknappar, dessutom till riktigt bra priser.

MyCuff säljer även slipsar och flugor – både till barn och vuxna, näsdukar, gördlar och slipsnålar. Slipsnålen går även den att designa efter eget önskemål.

Happy Shopping!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.