Tindra sjuk IGEN och Tristan mår bättre

04:31 fick jag ett sms från min älskling om att Tindra kaskadkräkts både vid 02 och 03 inatt. När jag pratade med honom vid 08 så hade hon 40,5 graders feber. De gick och la sig i sängen och sov ett par timmar och när jag pratade med honom vid 12 så hade hon varit vaken i en halvtimme och han hade bytt bajsblöja på henne 4 ggr (!!) under den halvtimmen.
För några timma sedan hade hon 39,7 graders feber och när jag pratade med honom för en liten stund sedan låg hon och sov igen. Stackars min lilla Tindra <3

Bättre nyheter är att de inte behövde höja syrgasen inatt, så han hade 0,1 hela natten igenom! De försökte koppla bort syrgasen helt förut idag men han ligger precis på gränsen och eftersom de vill att han stabilt ska hålla 94-95 i syresättningen och han pendlade mellan 89 och 95 så ville de ha kvar syrgasen för säkerhets skull.

***
Kärringen med sin bebis som ligger i samma rum som mig är ett sådant jävla vrak. Jag vaknade inatt av hon bara skrek rätt ut och hon har gråtit halva natten. Hon försöker hitta så vansinnigt mycket fel på sin lilla dotter, och det hjälper inte att läkarna kommer in och säger att dottern ändå mår väldigt bra i sitt RS-virus. Hon behöver ingen syresättning och hon äter själv. Hon fick igenom att de skulle kolla sänkan osv osv osv… men de hittar inga fel. Nu har hon fått igenom att de ska göra ett ultraljud på dottern för att se om det finns något annat fel på henne…

Hon sitter och pratar med sin man just nu och säger att ”Jag har känt hela tiden att det är något fel på henne. Jag har känt hela tiden att hon inte orkar vara med hela tiden och bara somnar ifrån. Jag har redan från börjat tyckt att det varit något konstigt med att hon är så kontaktsökande och helt plötsligt inte orkar det längre och bara somnar ifrån.” Och nu gråter hon igen….
Den stackars dottern kommer ha hela ordlistans sjukdomar innan hon fyllt fem!
***

Jag hoppas vi kommer härifrån så snart som möjligt!

Sitter och kollar på mobilen på ett foto jag tog innan vi åkte iväg till sjukhuset med Tristan. Vilken tur vi haft som har en sådan vacker och underbar dotter:

En reaktion på ”Tindra sjuk IGEN och Tristan mår bättre

  1. det är ju tur i oturen att du och tristan är på sjukhuset för då slipper ni förhoppningsvis kräksjuka. om det nu är det som tindra har fått..

    de där käringen kanske borde söka hjälp.. och då inte för dottern utan för sig själv..

    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.