Våra tankar kring The Reef

Vilken underbar början på semestern vi haft! Vi hade riktiga toppendagar i Danmark och är verkligen supernöjda.

Hotellrummet var lagom stort med två enkelsängar och en utfällbar våningssäng. Våningssängen var barnen mycket glada över – speciellt Tindra som fick ligga överst =)

IMG_8614Utsikten från hotellrummet var helt OK!

IMG_8618

Hotellfrukost – mmm, behöver man säga något mer?! Det fanns mycket att välja på. Barnen uppskattade pannkakorna väldigt mycket och jag var glad över den ekologiska osten, ekologiska sylten, ekologiska honungen med mera. Maken tyckte det var synd att de bara hade lättmjölk (och inte mellanmjölk som han vanligtvis dricker) men det känns inte direkt som något att klaga över.

IMG_8619Det fanns  många sittplatser i lobbyn och ett bord med kritor och målarpapper. Mycket uppskattat av dottern!

IMG_8626 IMG_8631IMG_8629

Det som man bör tänka på – oavsett om man åker dit över dagen eller övernattar – är att man bör ha med badtofflor. Ska man sova över är badrock ett bra alternativ om man inte önskar att gå endast iklädd badkläder och handduk genom lobbyn och förbi hotellreceptionen. Detta finns även att köpa i receptionen!

Det är även bra att tänka på att ha danska mynt, det behövs en dansk tia per skåp i omklädningsrummen. Har man inte det kan dock man ordna det i receptionen utan problem.

Vad gäller poolerna så finns det en stor rutschkana för barn (och vuxna) äldre än sju år. För små barn och bebisar finns barnpooler och en liten rutschkana.

Det finns många mindre pooler och även möjlighet att bada utomhus. Sedan finns även den större poolen som är grund till en början men blir djupare.

Det finns egentligen bara en sak jag saknar – en rutschkana för barn i åldrarna 3-6 år. De får inte lov att åka den stora rutschkanan och rutschkanan vid barn/bebisavdelningen är för mycket mindre barn. En till rutschkana skulle definitivt gjort succé!

Då vi valde att alla tre dagar äta lunch och middag ute så vet jag inget om hotellets mat. Men vi kollade på menyn och de hade en hel del att välja bland.

Det var garanterat inte sista gången vi åkte till the Reef!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.