Tävla om Stadens Hjältar DVD-box

Julen närmar sig med stormsteg – har du hunnit handla julklappar ännu?

I samarbete med Noble Entertainment ger jag nu TVÅ av er chansen att vinna varsin DVD-box med Stadens Hjältar – den perfekta julklappen?!

Tävlingsregler:
* Lämna en kommentar med information om vem som skulle få DVD-boxen med Stadens Hjältar om du vann samt skriv vad du uppskattar mest med julen.


Tävlingen avslutas 2 advent, 8e december, klockan 20.00.
Lycka till!

14 reaktioner på ”Tävla om Stadens Hjältar DVD-box

 1. Om jag skulle ha turen att vinna, då skulle mina tre små älsklingar få dela på denna 🙂 Dom skulle bli så glada!!

  Det jag uppskattar mest med julen… Att få umgås med familjen, äta god mat och njuta tillsammans i soffan framför Kalle Anka!
  // Veronica – lifeasveronica@gmail.com

 2. Jag skulle ge den till Axel i julklapp! StadensL hjältar går varm här hemma på ipaden så en dvdbox hade absolut uppsakttats!
  Vad jag uppskattar mest med julen är att få vara med min familj, mysa och bara rå om varandra! Sen att få lite extra tid med sambon är inte fel heller då man lätt glömmer bort varandra i vardagsstressen!

 3. Jag skulle ge äldsta dottern den i julklapp.. Hon är fullkomligt galen i bilar & fordon. Perfekt julklappen helt enkelt 🙂

  Vad jag uppskattar med julen är just julen… Familjen, pyntet, tomten, maten, paketen, granen.. och förhoppningsvis snön & snögubben.
  Har gått från att avsky julen av vissa anledningar till att längta hela andra halvan av året på den. Och jag har mina barn att tacka för det. Att se dotterns skräckblandade förtjusning när tomten kommer & lyckan över att det låg en verktygslåda i paketet. Ja.. hur kan man inte uppskatta det ? 🙂

  Ha en fin kväll 🙂
  linaeckerstrom@hotmail.se

 4. Hej! Är med 🙂

  Sonen som älskar fordon av alla de slag skulle få den i julklapp!

  Jag uppskattar att få vara med nära och kära, maten, myset, dofterna.. ja, egentligen ALLT! :))

  Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

 5. Mest av allt uppskattar jag kärleken och gemenskapen som genomsyrar hela julen <3 Denna julen ser jag särskilt fram emot för att vi ska fira med hela min familj. Det har inte blivit av på två jular nu – så jag riktigt LÄNGTAR efter julen av just den anledningen 😀

  Detta paket skulle Rasmus få i fyraårspresent. Han fyller ju år den 16 december och han tokälskar Stadens hjältar! Så detta vet jag är en perfekt present (eller julklapp också för den delen) för hans del 🙂

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 6. Jag är gärna med och tävlar, och med julen uppskattar jag allra mest att få ha hela familjen samlad och få se glädjen i allas ansikten. Skulle gärna ge DVD-boxen till min dotter i julklapp, det vore super kul att överraska henne med detta då jag tror hon skulle bli riktigt glad.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 7. Om jag vinner skulle detta paket hamna hos kusinen som just blivit ett – det skulle bli mycket uppskattat!

  Det bästa med julen är den varma, mysiga stämning som infinner sig hos mig!
  tavlingar(at)officefixarna.com

 8. Om jag vann denna skulle dottern få den då hon är intresserad av fordon av olika slag.

  Det bästa med julen är den varma stämning som kommer av levande ljus, juldofter och nära och kära.

 9. Sonen älskar dessa och har redan börjar samla, han har brandbilen hemma :))
  Så om vi kunde fortsätta denna samling så den blev komplett vore toppen.

  Nu när sonen blivit större så känner jag mer julkänsla, han vill vara med och pyssla och baka och det uppskattar jag mest <3

 10. Heltklart skulle det vara min son som skulle få den. Skulle nog stoppa den i julstrumpan på morgonen så att han kunde se den vid matlagningen för det är så trångt då. Det bästa med julen är långledigt med familjen vilket inte händer ofta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.