Tävla om naturlig hudvård för män

Så var det dags för ännu en tävling med vinstpaket från Rosenserien. Denna gång står männen i fokus och vinsten uppgår till ett värde av 735 kr.

Vinst:
* Shampoo for Hair and Body for men – Mild duschkräm/schampo för kropp och hår. Innehåller arganolja som skyddar, vårdar och stärker hår och hud.
* After Shave Tonic – Uppfriskande rak- och ansiktsvatten som används efter rengöring och rakning. Ger en fräsch känsla, sluter porerna och pch återställer hudens pH-värde.
* Moisturizer for men – Fuktgelé som absorberas lätt och tillför fukt och näring utan att göra huden blank.

Produkterna är svensktillverkade, precis som Rosenseriens alla andra produkter. Innehållet i alla deras produkter är 100% naturligt och 100 % veganskt. Dessutom är det certifierade ekologiska innehållet högt och på ovan produkter ligger det mellan 63-100%.

Tävlingsregler:
Besvara frågan: Arganoljan, som återfinns i Shampoo for Hair and Body for men – vad är den rik på?
Berätta även kort varför du vill vinna.

Tävlingen avslutas 28e januari klockan 20:00.

11 reaktioner på ”Tävla om naturlig hudvård för män

 1. Arganoljan är rik på bl a omega fettsyror, E- vitamin och pro A-vitamin.

  Blir en fin present till min käre på alla hjärtans dag

 2. Svar; Arganolja är rik på vitamin E, antioxidanter och esentiella fettsyror. Jag vill ge detta fina paket till min finaste pappa då han arbetar i torrt klimat som både är varmt o kallt då han jobbat som lantbrevbärare i 45 år. Han är värd det när han åker ut på tur i varierande natur.

 3. Arganoljan är rik på bl a omega fettsyror, E- vitamin och pro A-vitamin.

  Vill gärna vinna detta tillkom man. Så kanske han blir motiverad att börja och framförallt sen fortsätta, sköta om sin hud. Speciellt den här årstiden blir han så torr och får klåda pga det.
  Arganolja är suveränt för sånt så jag hoppas på att han ska inse det också.
  Samt att Rosenseriens produkter alltid håller vad dom lovar!

 4. Svar: Arganolja är rik på vitamin E, antioxidanter och esentiella fettsyror.
  Jag skulle ge den set till min man som nyligen började använda deo roll -on och fotkräm från Rosenserien och fick se första resultat av användnig av ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter. Han är jätte nöjd av deodorant från Rosenserien som gjorde att det slutade svida och klia under armhålan och man känner inte dålig lukt utan han känner sig fräsch hela dag och sen på natten ( han jobbar natttid som bagare). Han går mycket på jobbet så att det viktig att ta han om sina fötter. Hans fötter fick tillbaka sin fukt och känsla av torrhet i fötter är borta och det är tack vara rosenseriens fotkräm. Jag vill att han skulle få använda mera produkter från Rosenserien för att få bättre hudvård och slippa även irritation och sveda i ansikte efter rakning. Jag älskar honom så jag vill ge honom det bästa 😊

 5. Oljan är rik på bl a omega fettsyror, E- vitamin och pro A-vitamin. Det här paketet skulle jag vilja vinna för att ge min man som alltid tar hand om mig och gör allt för at jag ska må bra. Skulle kännas underbart att få ge tillbaka något som ger honom ett guldkorn i vardagen.

 6. Arganoljan är rik på bl a omega fettsyror, E- vitamin och pro A-vitamin.

  Vill vinna detta till min man som en försenad 30-årspresent. Han är dålig på att ta hand om sin hy och behöver använda mer ekologiska produkter istället för dubbeldusch till allt…

 7. Svar: Vitamin E, antioxidanter och essentiella fettsyror

  Vill vinna och ge detta till min son som kämpar på som ensam försörjare och tar hand om sin sambo som inte mår psykiskt bra. Han behöver verkligen uppskattning för allt han gör och bra produkter som dessa är inget han har råd att unna sig så vore kul att få ge det till honom

 8. Vitamin E, antioxidanter och essentiella fettsyror
  Självklart ska även männen ha bra hudvård. För mig är min man värd det allra bästa och då är Rosenserien det självklara valet!

 9. Arganoljan är extremt rik på Essentiella fettsyror och e-vitamin, som återfuktar och ger näring. Samt antioxidanter som bidrar till att skydda huden mot skador som fria radikaler kan orsaka.

  Jag använder produkter från Rosenserien och det här vore ett ypperligt tillfälle att få min man att förstå vilka fantastiska produkter det är. Han skulle verkligen behöva dem.

 10. Svar: vitamin E, antioxidanter och essentiella fettsyror
  Gubben börjar bli glömsk. Han använder tandkräm som raklödder, tvål och ibland raklödder som shampo. Jag försöker begränsa valet och ställer bara fram duschkräm vid duschen men vid handfatet utförs både tandborstning och rakning så ibland blir det blixtutryckning när felvalen måste rättas till. Då behövs bra grejer!

 11. Arganolja är rik på vitamin E, essentiella oljor och antioxidanter
  Jag vill gärna vinna paketet till min pappa, han fyller snart år och förtjänar verkligen att skämmas bort, eftersom han alltid tänker på andra och ställer alltid upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.