Tävla om ett Rocksmith-spel för Xbox eller PS3

”Jag tävlar hos Larsens Liv om ett Rocksmith-spel från Ubisoft

Kasta bort din lilla leksaksgitarr i plast – eller ge den till din 3-åriga brorson.
Nu skall du kasta dig ut i ”the real thing” – Rocksmith där du verkligen spelar, när du spelar. Rocksmith är en revolution inom gaming, som bryter alla gränser med vad Du annars är bekant med att spela.

Oavsett om du är en erfaren gitarrist eller alltid har drömt om att lära dig spela men aldrig hunnit, så är Rocksmith något för dig.

Plugga in din äkta, välvuxna gitarr i din PlayStation3, Xbox360 eller i din pc och kom igång med att spela det autentiska gitarrspelet Rocksmith. Det kan vara en gitarr som du fick i konfirmationspresent, en bytte till dig på Blocket eller har spelat på i många år.

Du kommer att kunna att suga till dig av de bästa och största, så som Nirvana, Blur, David Bowie, Eric Clapton, Interpol och Kings of Leon för att nämna några få.  
Inom kort tid kommer du att uppleva att du bliver bättre, snabbare och utvecklas i ditt gitarrspel – även i verkligheten, för Rocksmith handlar mer om substans än om flash.

Och det bästa av allt är att Du kan ha kul på samma gång. Oavsett om det är när Du kämpar mot dina vänner med dina bästa riffs, eller när du spelar mot din största kritiker – Du själv.


________________________________________________________________________

Den perfekta julklappen? =D

Vinst: Rocksmith-spel till Xbox eller PS3 – vinnaren väljer efter att tävlingen avslutas (spel + adapter för att koppla in en befintlig elgitarr medföljer, obs. att en elgitarr inte ingår i vinsten). 

Tävlingsreglerna är enkla och alla (med ett facebookkonto) kan vara med:

* Dela tävlingen på din facebooksida (offentligt)Motivera varför just DU vill vinna


Extra vinstchans:

Gör allt ovan samt
* Kopiera ovan bild och kursiv text och tipsa på din blogg om denna tävling

Lämna en kommentar med ditt Facebook-namn, din motivering samt mailadress och eventuell länk till ditt blogginlägg.

Tävlingen avslutas 13 december kl 12:00.
Lycka till!

8 reaktioner på ”Tävla om ett Rocksmith-spel för Xbox eller PS3

 1. Ååååh,detta spel skulle båda mina tokar här hemma gilla (mannen & sonen). Dem är helt galna i rockmusik!!

  Gillar på facebook -Angelica Broman

  Delar på facebook -Angelica Broman

  Nu håller vi tummarna

 2. Hej

  Jag har gillat och delat med mitt namn Sara Carlström.

  Jag lovade min syster kille när jag var 12 år att jag skulle spela gitarr och sjunga på deras bröllop den dag de skulle gifta sig. Jag skulle sjunga en Sarah Brightman låt till råga på allt. Nu 15 år senare är det ÄNTLIGEN dax för deras bröllop. De har varit ett par 19 år och är 35 år idag. Jag tänkte överraska dem med att sjunga för dem på bröllopet, ja inte i kyrkan vill ju inte förstöra vigseln. Men på festen efteråt. Jag har spelat gitarr ca 5 gånger i mitt liv, jag är nämligen en pianotjej. Så nu måste jag börja träna. Detta vore en perfekt vinst för mig, nu kanske jag kan dra några ackord rätt. De hade skrattat och älskat denna överraskning vill jag lova.

  Hälsningar Sara

  saracarlstrom@hotmail.se

 3. Jag är med och tävlar.
  Gillar på facebook (Annika Nilsson Pettersson)

  Vill vinna för att detta vore en underbar julklapp till min käre make? Varför? Jo, för att han KAN spela gitarr i viss mån, men inte alltför väl. Med denna kan han öva, öva och öva – tills han blir så bra som han önskar. Han skulle älska det!

  Delar tävlingen på facebook (Annika Nilsson Pettersson)
  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2012/december/desiree1988.html#comment

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.