Tävla om en ekologisk T-shirt från DUNS

Vad sägs om en tävling i samarbete med 
MadeForKids
?!
Vinst: en färgglad tröja med ballonger från DUNS Sweden i valfri storlek. Tröjan är gjord av 100% ekologisk bomull.

Tävlingsregler:
* Gå in på Made For Kids och anmäl dig till nyhetsbrevet
* Motivera varför just DU vill vinna

Lämna en kommentar med din motivering.
Självklart blir jag glad om ni delar tävlingen vidare =)
Tävlingen avslutas 10 maj klockan 20.00
Lycka till!

8 reaktioner på ”Tävla om en ekologisk T-shirt från DUNS

 1. Jag är med och tävlar!

  Har anmält mig till nyhetsbrevet med nedanstående e-mail

  Åh! Den här vill jag vinna till min bäste väns son som snart fyller år! Han skulle verkligen älska den för han gillar klara färger och just ballonger är det bästa han vet nu! Och så vet jag ju att min lille pojke får ”ärva” den sen – ännu bättre!! =)

  Hoppas verkligen på tur nu!!

  heidilarsson@hotmail.com

 2. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet och hoppas att en fin tröja kommer hem till oss! Yngsta sonen har nästan uteslutande ärvt alla sina kläder vilket gjort att de är lite urtvättade och matta. En färgglad ballongtröja lagom till sommaren hade passat perfekt!

 3. Jag älskar Duns underbara ekologiska kläder. Dessutom är min äldsta son galen i ballonger så det här vore en underbar tröja att ge honom på sin födelsedag i slutet av maj. Nu håller jag tummarna för en härligt somrig t-shirt från Duns och Made for Kids.

  Kim
  kimsan_@hotmail.com

 4. Min favoritaffär på nätet. Handlar alltid på MadeForKids, superbra priser, fri frakt och mycket ekologiska kläder samt ytterkläder! Har redan deras nyhetsbrev men hoppas jag får tävla ändå =)

  Duns har bland de finaste ekologiska kläderna man kan hitta, enormt färgglada och fina! Hade suttit så fint på lillasyster här hemma till sommaren,

  Delar tävlingen på fb (Hanna Pfotenhauer).

 5. Jag är med och tävlar!
  Som studerande småbarnsmor så har man inte speciellt mycket pengar över till nöjen eller kläder åt barnen, vilket låter hemskt. Men så är det. Jag skulle därför bli överlycklig över att få vinna denna underbart fina tröjan till mina barn! Sonen har nu storlek 92/98 och dottern kommer garanterat att kunna överta den lagom tills sonen växt ur tröjan 😉 Den kommer bli välanvänd kan jag lova! Håller alla tummar och tår! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.