Tävla med PINO

Som jag skrev för ett par dagar sedan så fick vi hem ett paket med Pino-böcker – dessa böcker gör verkligen succé här hemma, kväll efter kväll =)

Nu har även ni läsare möjlighet att vinna ett paket med fyra böcker;
* Pino’s pannkakskalas
* Räkna med Pino
* Pino och katten
* Pino’s bondgård


Tävlingsreglerna är enkla;
* Dela detta tävlingsinlägg på din facebooksida/blogg alternativt, om du ej har facebook eller blogg; tipsa fem vänner om tävlingen via mail  och lägg larsensliv@gmail.com i kopia.
* Motivera varför just DU ska vinna

Lämna en kommentar med din motivering samt blogglänk/facebooknamn alternativt din mailadress.


Tävlingen avslutas 24 november klockan 20:00!
Lycka till! 

15 reaktioner på ”Tävla med PINO

 1. Dessa böcker skulle jag vilja ge familjens små och gulliga killar, som helt plötsligt
  kommit in den ålder där man börjar ljuda, ”högt och ljudligt”… hur kul som helst!
  Och detta måste ju underhållas, och böckerna om Pino är är ju helt perfekta
  som en introduktion i läsandets härliga värld!

  Så vi hoppas på fina läsupplevelser!
  Ha det så gott/ Marie i Visby

  ragna_marie@hotmail.com

  PS: Delat på fb (Marie L-m)

 2. Jag är gärna med och tävlar. Har delat inlägget på facebook, liselotte andersson. Skulle vara så roligt att vinna och kunna ge dessa fina och bra böcker till mitt barnbarn Hugo i julklapp. Han älskar böcker och jag vet att det skulle bli en uppskattad julklapp av honom och även av hans mamma.
  Mvh Liselotte
  liselotte.202andersson@telia.com

 3. har delat på facebook ( Gabriella Wikström) Vill vinna dessa till mina 2 pojkar i julklapp , min äldsta son (2,2 år) Kan inte prata ännu men han älskar när man läser för han så lite nya böcker kanske skulle hjälpa han på traven 🙂 Och har precis börjat läsa för min yngsta som fyller 1 i december 🙂

  /Ella.wikstrom@gmail.com

 4. Delar i johanna andersson.
  Önskar vinna så min son äntligen kan få sina egna böcker. Hans syrra har vissa Pinoböcker och hon delar inte med sig. Petter älskar dem och han skulle behöva egna lilla gubben.

 5. Pino är Axels stora favorit här i livet! Han älskar filmerna, böckerna och sin pinonalle! Alla utom den sistnämnda är i princip trasiga och lagade! Sen har han inte tre av böckerna som är ovan så skulle verkligen vara kul att få ge honom en julklapp som jag verkligen VET att han kommer älska och få nytta av!!!

  delat på fb!

 6. Jag skulle vilja vinna pinopaketet för att Vidar och jag böckerna, han lyssnar på dem om och om igen och när ingen av oss vuxna har tid att läsa så tar han själv fram böckerna och läser dem nästintill ordagrant!

  Jag älskar dem för de är så pedagogiska!! Anledning till att Vidar kan läsa dem så bra själv är för att bilderna visar exakt det som skrivs och man ser hur han hänger med när vi läser. Jag förstår mycket väl varför Pino har blivit en sån succé. Vi har två sönderlästa Pinoböcker hemma och jag kan inte tänka mig en bättre julklapp till Vidar i år än 4 nya favoriter till bokhyllan!! 🙂
  Har delat inlägget i bloggen!!

 7. Jag vill vinna eftersom mina barn älskar att läsa böcker. De får aldrig nog och då behövs det variation för att dela lusten med de vuxna

  Delat som Annelie Be

 8. Delat som Jessica Olofsson
  Vill verkligen vinna dessa för sonen älskar böcker och vi behöver verkligen påfyllning av nya. Jag har en son som leker katt konstant så Pino och katten skulle bli en given favorit.

 9. Jag tycker jag ska vinna för jag läser hellre böckerna för barna än sätter på filmen…… 😉 (pi-pi-pi-pi-pi-pi-pi-pi-piiiinoooooooo)
  Hälsningar
  Veronika Berg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.