Sytt upp tygförrådet

Gjorde ett ryck i helgen och sydde upp en hel del tyger i mitt tygförråd. Sparade ett par mönstrade tyger som jag har lite framtida tankar för, men utöver detta och en del enfärgade tyger samt collegetyg så är allt slut. Härlig känsla! Den lite jobbigare känslan är nu att jag vill ha mer tyger *haha*.

Till dottern blev det T-shirts och knickers.

1

Jag förkortade ett leggingsmönster och satte muddar på – perfekta byxor nu när det blir varmare ute fast inte såpass varmt att man vill ha shorts.

2

Sonen hade sedan tidigare en långärmad tröja med Rapunzel på, men den hade blivit för kort i ärmarna. Klippte av dem och sydde korta ärmar istället. Hade inte så mycket Rapunzel-tyg kvar men ville använda det sista. Tänkte att sonen kunde få ett par byxor med längre muddar och då räckte tyget precis till ett byxben. Det andra byxbenet blev grönt för att matcha T-shirten och så blev det bruna muddar. Sonen blev supernöjd och jag blev förälskad i byxor med längre muddar – himla läckert anser jag.

3

Även sonen fick en T-shirt med flygplan.

Sist blev det ett set med insekter. Jag fullkomligt älskar färgerna och är himla nöjd med hur jag lyckades använda upp det sista av bägge tygerna. Svampfickan på T-shirten tyckte jag blev en rolig detalj och sonen blev förtjust i de olika tygerna på byxbenen.

IMG_4777

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.