Symässa, eklister & nymålade väggar

Tindra fick igår följa med på symässan i kviberg. Vi hade gjort en deal dagen innan och hon skulle få lov att välja två tyger. Det märktes ju dock rätt snabbt att vi inte alls var intresserade av samma tyger.

Själv är jag mättad av alla Disney-motiv och andra otroligt färgglada tyger, och var mer sugen på lite mer stilrena tyger. Fyra ekologiska tyger fick följa med mig hem, ett jogging-tyg och tre i jersey. Tindras kommentar var i stil med att hon aldrig skulle ta på sig kläderna jag sydde i dessa tyger,. Tur att jag har ytterligare ett barn – ett som tar på sig det jag tar fram till honom!

20160227_185314-1

Tristan hade önskat ett Minion-tyg och Tindra fick med sig sina två favoriter hem.

20160227_185516

Nöjd dotter bar sin egen påse och satt sedan i bilen och klappade tygerna *ler*

Hornbach stod näst på schemat och det köptes en geringssåg och lister. I och med att barnens rum skulle målas om beslutade vi oss för att ta bort de vita listerna och köpte nu lister i massiv ek istället. Vi funderade från början på om vi skulle välja eklister till hela huset men priset avskräckte oss. Men nu ska i alla fall barnen få nya fina lister. 

Det går långsamt framåt med målandet,. Dotterns rum är nu äntligen klart och vardagsrummet på nedre plan är nästintill helt klart med. Jag är så fruktansvärt trött på att bo i detta kaos, med prylar på alla möjliga ställen, men efter att ha satt upp i alla fall en list i dotterns rum så sattes garderober, bokhylla och skrivbord på plats. Vi har även ställt in sängen i hennes rum och får bara flytta den när vi idag ska sätta upp lister på resterande väggar. 

Bilden nedan gör inte riktigt färgerna rättvisa men dottern är otroligt nöjd med sina tre blå väggar och sin gröna fondvägg. Fler bilder blir det när vi är klara!

IMG_4238

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.