Sylvanian Families Starthus

Numer underhåller sig många barn med surfplattor och genom TV-tittande vilket ibland kan leda till att leksakerna på rummet glöms bort. Men visst är det härligt att höra sitt barn/sina barn leka och höra hur manuset skapas allt eftersom leker fortgår. När mina barn leker med Sylvanian Families är det just detta som sker!

Nya roller, namn och egenskaper till de små gulliga karaktärerna skapas och det är underbart att höra att mycket inspiration till leken hämtas från det verkliga livet. Har vi nyligen varit ute trampat i trampbåt, badat, ätit på restaurang, varit på 4H-gården eller varit ute i skogen så är det ofta sådana typer av aktiviteter som de små djuren i leken får uppleva. 


Personligen tycker jag även att våra barns syskonrelation utvecklas och barnen växer genom leken då de måste samarbeta för att kunna ha roligt av leken.

Tristan fick häromdagen ett stort paket med Sylvanian Families Starthus som han blev otroligt glad över: 

Med huset medföljer en figur och möbler vilket gör det till ett perfekt startkit!
Min stora tjej tyckte att det var lite synd om Tristan som bara hade en figur och gav honom därför några av hennes. Igår eftermiddag satt de bredvid varandra vid varsitt hus och bjöd in varandras figurer på middag respektive kanothajk och sovparty =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.