Svårt att ta mig hem..

Vad ska man säga? Förmodligen inte så mycket mer än att jag är otroligt envis! Hade fått 3 sms-avier och fyra pappersavier. Tre utav pappersavierna förstod jag av vikten att det skulle vara stora och tunga paket. Sa därför till kassörskan att jag först ville få fem utav paketen så att jag kunde se om det ens skulle gå att få de andra med mig hem. 
Fick de fem första och påbörjade sedan jobbet med att ta ut produkterna ur kartongerna för att få bättre plats. Ett paket var från Vikingsun, ett från Frozzypack, ett från Rabauke.se (den fina tävlingsvinsten syns under vagnen) och ett från Nokia
Jag lyckades få in två paket under vagnen och kunde lägga de andra sakerna i Tindras ryggsäck samt min svarta påse. Bestämde mig därför för att hämta de andra tre paketen eftersom jag inte kommer ha möjlighet att göra det varken imorgon eller på fredag. De tre paketen från Pino fick ligga på ståbrädan.
Det gick ju bra att gå men hur sjutton skulle vi komma på bussen? En underbar kvinna hjälpte oss på bussen från selmas och hjälpte oss även att komma av. Tindra fick sitta bredvid henne på bussen och jag önskar att det fanns fler människor som var som denna kvinna! Sedan skulle vi ju ta 53an från brunnsbo och hem. Trots att det stod 13 personer som skulle på bussen så hjälpte INGEN till… Det tog ett tag att få på vagnen eftersom jag behövde lyfta i ståbrädan för att komma på och samtidigt styra vagnen och putta på den.. Och när vi skulle av så var det till och med en man som skulle av samtidigt, men han stod bara och väntade tills vi kommit av, vilket tog ett tag.. 
Väl av bussen blev det lättare igen och jag fick tagit ett foto på vagn och barn:
Tindra blev snabbt trött och ville så gärna sitta. Det gick inte så bra att bära henne samtidigt som jag körde vagnen, som dessutom var väldigt svårstyrd, men sitta på kartongerna gick toppen och alla var nöjda =)

Ja, det var fruktansvärt jobbigt! Ja, folk tittade på mig som om jag vore dum i huvudet! Ja, det var till och med en som sa att jag kanske inte borde nätshoppa så mycket när jag får problem med att få hem det! Och slutligen JA, det var en utmaning och jag lyckades =)

6 reaktioner på ”Svårt att ta mig hem..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.