Supernöjd

Har nu sytt en ny rem för upphängning av ståbrädan =)
Vi köpte ju ståbrädan samtidigt som vi köpte icandyn (och det gjorde vi när Tristan föddes) men lade undan den eftersom Tindra satt i vagnen ett tag till. När vi plockade fram ståbrädan för ett par månader sedan måste något ha saknats till upphängningsanordningen. Sydde då snabbt ihop delarna vi hade, trixade lite och det fungerade bra till icandyn.
Men remen blev för kort till den nya sulkyn från Kronan och jag fick imorse ha handtaget till vagnen väldigt lågt för att remen skulle räcka. Lite jobbigt att gå hem..

Hittade inte remen jag tänkt använda, det band vi hade till Evelinas koppel – då vi hade en massa över från hennes specialsydda koppel, men hittade ett annat band. Det var på tok för brett så jag fick först vika det dubbel och sy längs med hela bandet. Bredden blev sedan helt perfekt 🙂

Satte dit kroken längst ner och spännen så jag kan ta av remen från handtaget om ståbrädan inte ska med ut någon dag. Fick även satt dit delen (kommer inte på namnet) som gör att jag kan göra remen kortare alternativt längre, beroende på hur högt eller lågt jag vill ha handtaget. 
Är riktigt nöjd 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.