Styr kosan söderut

Efter fyra dagar på Koster började vattnet tryta och eftersom det inte finns någon möjlighet att fylla på vattentankarna där ute behövde vi komma in till fastlandet för påfyllning.

Vi funderade på att fortsätta upp emot Norge men beslutade oss för att så sakteliga ta oss hemåt dels på grund av vädret och dels på grund av min nackspärr och smärtan som gjorde mig alldeles matt.

Vi styrde kosan mot Grebbestad där vi tankade, fyllde vatten och handlade. Efter en mättande måltid fortsatte vi en bit och fann sedan en plats för natten.

Morgonen efter fortsatte vi söderut. Vädret var grådassigt hela vägen så sonen underhöll sig med sin mobil istället för att räkna fyrar och se på sälar.

Kom under sen eftermiddag fram till Hållö – utanför Smögen och tog oss en kvällspromenad innan det var dags att krypa till kojs.

Hade bara tänkt oss en kort promenad till fyren men såg sedan skyltar om barnbad och tänkte att vi ville se hur det såg ut där. Det slutade med att vi mer eller mindre traskat runt hela ön, men det gjorde ingenting för ön är ju helt fantastisk. Älskar de vackra klippformationerna! Det är första gången jag besöker ön, men absolut inte den sista.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.