Straffad av min kropp

Efter lite drygt en vecka med på tok för lite sömn och för tunga lyft sade min kropp ifrån! Jag blev ju förkyld redan för ett par dagar sedan men kände redan igår när jag vaknade att något annat var på gång. Under eftermiddagen fick jag plötsligt hög feber och mådde illa så fort jag rörde mig. 

Det kändes precis som om kroppen straffade mig för att jag inte tagit hand om den den senaste veckan,. 

Barnen var otroligt duktiga igår eftermiddag och kväll. Jag låg på soffan där nere och barnen fick själva hämta kvällsmat och göra i ordning sig för natten. Tristan var extra duktig som gick och la sig helt själv!

Själv somnade jag bredvid Tindra i hennes säng och vaknade när Rickard kom hem sent på kvällen. Mådde illa så fort jag reste mig upp och fick inte behålla maten. Sedan låg jag i vår säng till runt 14 idag,.. 

Har sovit ett par gånger sedan dess också men känner mig betydligt bättre jämfört med igår. Nu är jag bara slut i kroppen och ska strax lägga mig för att sova igen. 

Men först vill jag dela med mig av två bilder, en på köksbordet med stolar och bänk samt en bild på utemöblerna här uppe på balkongen:

IMG_1663

Köksbordet med stolar och bänk är i FSC-märkt teak som vi valde att olja in för att de ska hålla sig fina längre. Stolarna är klädda med linneväv och bordet som är 150*150 känns helt perfekt! Barnen älskar dessutom att sitta på bänken när de äter *ler*

Även utemöblerna är i teak. Tycker att teaken blir så himla fin när den åldras att det kändes som ett självklart val för oss. Bordet går enkelt att förlänga så att det blir hela 440 cm långt och så att 16 personer får plats vid det – perfekt för härliga sommarmiddagar med vänner. De åtta andra stolarna med dynor får vistas i förrådet fram tills att de behövs. 

IMG_1660

Nä, nu är det dags att sova! Natti natti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.