Stafettvarvet

Det var kämpigt, men jag lyckades! Men snacka om skillnad att springa för sig själv jämfört med att springa i ett lag och känna press för att laget ska få en bra tid.

Jag tycker ändå att jag lyckades hyfsat bra – om jag jämför med mina tidigare tider vill säga. 19 minuter och 54 sekunder sprang jag på vilket blir cirka fem och en halv minut per kilometer.

Redan vid lunchtid åkte vi in till slottskogen för avdelningsaktivitet, vilket började med pizzabuffé och sedan äventyrsgolf. Jag började bli nervös inför stafetten redan i bilen på väg dit och funderade över vad sjutton jag gett mig in på. Jag var sämst av alla på minigolfen och vet inte om jag ska skylla på nervositet inför stafettvarvet eller helt enkelt på att jag är urusel på minigolf. Men kul var det oavsett!

IMG_2575

Efter bangolfen åkte de flesta hem, förutom vi som skulle springa samt ett par beundransvärda supportrar. Vi spelade kubb, åt god picknickmat och värmde upp. 

20160518_162301

Vi hade anmält två lag och vår chef hade ordnat T-shirts åt oss. Perfekt färg så att det skulle vara lätt att se varandra vid stafettbytet. Den felstavade framsidan vet jag inte ens om jag behöver kommentera *ler*.

staffetvarvet1

Bägge lagen samlades på en bild och ovan synes också vårt motståndarlag, samt jag som precis sprungit varvet och lämnat ifrån mig stafettpinnen.

Jag ville springa först, med enda anledningen att de som springer snabbare än mig skulle kunna springa lite extra fort för att tjäna in tiden jag förlorat. Det kändes som en bra taktik – de två snabbaste i vårt lag sprang sist och jäklar vad de sprang! 

Trots att jag tog otroligt mycket mer tid på mig än personen i motståndarlaget som sprang först, och vårt lags nästa två deltagare sprang på ungefär samma tid som mig, så lyckades vårt lags två sista deltagare dels springa in ett antal minuter och även springa förbi. Vi vann!!
IMG_44851

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.